Mugavus

Pole vähimatki vajadust tungelda agarate kaasreisijatega koos väikese sissepääsu juures, et seejärel kitsas koridoris ja lennuki vahekäigus edasi trügida. Selle asemel saad rahulikult jalad välja sirutada, viimaseid kohvisõõme võtta ja seda pulli eemalt jälgida. Lisaks õnnestub sul sellisel moel ka üldarvestuses ehk lausa pool tundi vähem lennukis veeta. Äkki on sul ka vaja viimaseid hetki oma telefoni või sülearvutit laadida? Või tahavad lapsed kasutada viimaseid minuteid ringi jooksmiseks?

Garanteeritud pilet ja kohvrikoht

Nii kaua kuni oled oma värava juures vähemalt 30 minutit enne pealemineku algust ning püsid selle läheduses, puudub praktiliselt võimalus lennukist maha jääda. Kindlasti tasub seejuures kuulata tähelepanelikult valjuhääldi teadaandeid, kuid ei maksa muretseda selle pärast, et viimasena saabudes pole sul enam kohvrit kuhugi mahutada. Sellise olukorraga on meeskond arvestanud ja kusagil on ikka mõni vaba nurgake, mille lennusaatja on kohustatud sulle leidma.

Võimalus kohti valida

Poleks selle peale tulnud, eks? Kui oled tõepoolest kõige viimane, siis avaneb sulle lennukisse sisenedes hea ülevaade kõigist vabadest kohtadest. Teisisõnu, kui tundub, et kusagil mujal on mõnusam istuda kui su piletil märgitud koha peal, lase käia ja istu mujale. Täpselt nagu kinos. Lennusaatjatel on (enamasti) sellest täiesti ükskõik.