1. Liikuval põrandal seisvad reisijad


Liikuvad horisontaalsed põrandad on mõeldud selleks, et pikki vahemaid saaks kiiremini läbida, ilma et peaks jooksma oma kohvrit sabas tirides. Paraku naudivad mõned reisijad seda kruiisimist kiirusega paar kilomeetrit tunnis ning ei mõtlegi teed vabastada.

2. Turvaväravates kohmitsejad


Miks küll inimesed ikka ja jälle “unustavad” veepudeleid kohvritesse või jätavad sülearvuti kotist välja võtmata, lastes sel uuel ringil eraldi läbivalgustamisest läbi sõita?

3. Pagasikaruselli ummistajad


Kaup pagasikarusellilt ei saa otsa, kui kohe jaol ei ole. Seda ringlemist võib rahulikult veidi eemalt jälgida. Sest kui teiste kotid saabuvad enne, siis tuleb teistel hakata lindi ääres seisvatest saagijahtijatest ette trügima. Jälgi seanssi mõne meetri kauguselt ja oma etteaste saad segamatult teha siis, kui õige kott on ette sõitnud.

4. Meelega hilinejad


Tõesti, selline seltskond inimesi on olemas — nad saabuvad viimasel hetkel ja paluvad end järjekorras ette lasta, kuna nende lennuk kohe väljub. Nemad ei viitsi tunde lennujaamas passida. Üsna tihti see vahelehüpe neil lennujaamatöötajate abiga ka õnnestub.

5. Kohapeal ümberpakkijad


Pagasipiirangud lähevad lennureisidel aina karmimaks ja kui reisijalt muud moodi piletiraha kätte ei saa, siis lisakilode maksustamine on üks võimalus. Osad reisijad annavad lennufirmade ahnusele vastulöögi otse lennujaamas — kui pagasikilosid on liiga palju, asutakse järjekorra ees lennule registreerides oma kohvreid ümber pakkima. Mitme jopega ja pardakaardiga lahkuv õnnelik ümberpakkija teenib ära järjekorras ootajate vihased pilgud.

6. Istmeröövlid


Lennujaama istmed on mõeldud istumiseks ühele inimesele korraga. Need pole mõeldud inimesele, kes võib kõrvalolevale istmele panna istuma oma koti ja teisele poole sülearvuti. Istmed on siiski inimestele.

7. Filmisõbrad


Kas tõesti kõrvaklappe polegi reisile kaasa võetud? Kuid just kõrvaklapid on need, mis mõeldud selleks, et mänge ja filme vaadates saaks neid nautida teisi segamata.

8. Ülienergilised jõmpsikad


Lapsed, kes jooksevad ringi ja ronivad istmetel või teiste kukil enne pikka lennureisi üle jäävat energiat maha kulutades, võtavad teistelt selle viimasegi energia, millega edasi reisida.

9. Lennujaamajoodikud


Jah, lendu oodates on üsna tihti aega ülearu, kuid see ei tähenda, et seda peaks kulutama baaris õlleklaasi taga kiirusega mitu liitrit tunnis. Halvemal juhul võidakse lennukilt ka maha jätta ning lennupiletit ei kompenseeri siis enam mitte keegi.

10. Akudelaadija


See tüüp on hõivanud kõik vaateväljas olevad seinakontaktid ja laeb neist korraga oma iPadi, sülearvutit, mobiili ja elektripardlit.

11. Paljasjalgsed


Kõige halvemini käituvate kaasreisijate seas on samuti ära mainitud need, kes on otsustanud ühises ruumis oma varbaid tuulutada. Lennujaamas on küll ruumi rohkem kui lennukis, aga häirib see ikkagi.

12. Väravahõivajad


Juba tund enne lennule pääsemist on nad platsis. Seisavad värava ees lootuses esimesena lennukile pääseda. Mis siis, et neil pole äriklassi piletit ja ka esimeste ridadega koos ei kutsuta neid pardale.

Allikas: CNN