Tallink Grupp avas täna hommikul taas aastate jooksul ülipopulaarseteks osutunud suvesihtkohtade reiside müügi ning ka sel suvel on Eesti reisijatel võimalik nautida turvalisi reisigurmaanide lemmikuid Ahvenamaa ja Gotlandi saari naaberriikides Soomes ja Rootsis.

Ahvenamaad võimaldab Tallink sel aastal nautida valgete ööde tipphetkel, väljumisega Tallinnast 23. juunil, ning traditsioonilise sügisese lõikusfestivali raames, väljumisega Tallinnast 16. septembril.

Gotlandi saare ning Visby linna külastamise võimalusi on sel aastal huvilistel tavapärasest rohkem ning väljumised Tallinnast toimuvad lausa kuuel korral: 3., 10., 17., 24. ja 31. juulil ning 7. augustil.

Reisid toimuvad Tallink Grupi üha populaarsemal laeval Silja Europa ning väljumised Tallinnast kõikidel reisidel nii Ahvenamaale kui Gotlandile on õhtul kell 20.00. Visbysse saabub laev hommikul kell 9.00 kohaliku aja järgi ning laev väljub Visbyst tagasi Tallinna õhtul kell 20.30, mis annab kõikidele reisijatele suurepärase võimaluse nautida Gotlandi terve pika päeva. Mariehamni saabub laev hommikul kell 10.00 ning laev väljub Mariehamnist õhtul kell 18.00, jättes samuti reisijatele 8 tundi avastamisrõõmu imelisel Ahvenamaal.

„Kui viimasel kahel aastal oleme reisijatele pakkunud rohkem võimalusi Ahvenamaa avastamiseks, siis sel aastal tulime reisijate soovidele vastu ning anname Eesti ja Soome reisijatele rohkem võimalusi Läänemere teise saarepärli, Gotlandi, avastamiseks. Iganädalaste väljumistega Tallinnast leiab igaüks sel suvel kindlasti vähemalt ühe sobiva väljumise selle imelise saare külastamiseks,” kommenteeris selle suve reisivõimalusi Läänemere saartele Tallink Grupi müügijuht Marina Jõgi.

„Ka Ahvenamaa on meie reisijate seas jätkuvalt nõutud ning sel aastal pakume erikruiisidega võimalust külastada Ahvenamaad kahel kõige populaarsemal ajal — jaanipäeva paiku, nautimaks valgete ööde maagiat ning sügise lõikusfestivali aegu, mil toimuvad saare talude avatud uste päevad ning saarel leidub tegevust tervele perele,” lisas Jõgi.

Piletid Tallinki suvistele erikruiisidele Tallinnast Ahvenamaale ja Gotlandile on tänasest, 3. veebruarist, saadaval Tallinki veebilehel.