Ettevõtte reisilaev Victoria I, mis pidi alates käesoleva aasta juunikuust asuma ettevõtte laeva Baltic Queen’i kõrval teenindama Tallinna-Stockholmi laevaliini, ning mis käesoleval ajal teenindab liiniasenduse korras ettevõtte Tallinna-Helsingi laevaliini kuni 21. aprillini, jääb ajutise opereerimise peatamise tõttu seisma Tallinna sadamasse.

„Ettevõtte laevaliinide liini- ja graafikumuudatuste otsuseid ei langetata kergekäeliselt, sest need mõjutavad otseselt meie klientide reisiplaane, ning otsus teenindada meie Tallinna-Stockholmi laevaliini ainult ühe laevaga kuni käesoleva aasta lõpuni, on kindlasti olnud üks neist rasketest otsustest. Sellegipoolest, olles põhjalikult hinnanud võimalusi seda laevaliini kasumlikult teenindada kahe laevaga tänases olukorras, mida kujundavad oluliselt tõusnud kütusehinnad ja muutunud geopoliitiline olukord, on saanud selgeks, et käesoleval ajal see ei ole paraku võimalik, ” ütles Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

„Me jätkame oma populaarse laevaliini teenindamist esialgu ainult laevaga Baltic Queen ja otsime meie reisilaevale Victoria I teisi töövõimalusi käesolevaks aastaks,” lisas Nõgene.

„Vabandame kõikide meie klientide ees, keda see otsus mõjutab, ning pakume neile alternatiivseid võimalusi reisida laevaga Baltic Queen ja meie teistel laevadel ning laevaliinidel,” ütles Nõgene.

“Baltic Queen’i üle päevased väljumised pakuvad meie klientidele head võimalust veeta paar ööd meie hiljuti renoveeritud ja kaunis Tallink City hotellis ning nautida Tallinna avastamist veidi pikemalt,” sõnas Nõgene.

Tallink võtab ühendust esimesel võimalusel kõikide klientidega, keda antud otsus mõjutab, ning pakub alternatiivseid reisivõimalusi, kinkekaarte või piletiraha tagastust.