Uuenenud spaahotellis sai uue ilme ja asukoha hotelli vastuvõtt. Täielikult ümberehitatud ja suurenenud vee- ja saunaspaas on viis erinäolist sauna ja viis basseini. Ümberehituse käigus lisandus juurde majutuse võimalusi ning hotellis on nüüd 92 kaheinimese hotellituba.

Vee- ja saunaspaas on võimalik lõõgastuda nii tormises basseinis kui karastada end jäises vees. Saunas saab vihelda, nahka tervendada soolaseguga ning nägu niisutada Haapsalu mudamaskiga. Pakume laia valikut hoolitsusi ja teraapiaid ning viimaste valikul peame oluliseks looduslähedust ning eelistame ainult Eesti kosmeetikabrände. Nauditavat toiduelamust pakub Blu Holm resto, kus on aukohal Läänemaa maitsed. Pea kõikjalt avaneb vaade Väikesele viigile ja merele, mis lisab hotellile unikaalsust ja lummavaid vaateid.

Hestia Hotel Group tegevjuhi Kaisa Mailendi sõnul on Hestia Hotel Haapsalu Spa asukoht äärmiselt unikaalne, asudes otse Väikese viigi kaldal ja vaid jalutuskäigu kaugusel maalilisest Haapsalu vanalinnast — see on meie vaieldamatu trump. „Olles 10 aastat Laulasmaal spaahotelli opereerinud, suudame kindlasti tagada kvaliteetse teenuse meie klientidele ja kindluse meie töötajatele”, rääkis Mailend. „Mul on hea meel, et pikaaegsed spaahotelli töötajad on rahulolevad ja nende silm särab”, nentis ta positiivselt.

Hestia Hotel Haapsalu Spa juhina on ametis Lauri Teorein, kes on kogenud spaahotelli juht. „Hotelli renoveerimisele andsid olulise panuse arhitekt Ain Kalberg ja sisearhitekt Liina Langemets, kelle koostöö tulemusena sai spaahotell värske ja stiilne, kus on olulisel kohal kliendi mugavus, et iga külaline tunneks ennast meie juures hästi”, rõhutas Teorein. „Mul on rõõm, et meie külalised saavad kogeda midagi täiesti uut nagu selleks on näojooga, mis usinal praktiseerimisel silub nii mõnegi kortsu ilma kosmeetikata sirgeks”, nentis ta.

Vaata fotosid uuenenud spaahotellist:

Hestia Hotel Group OÜ on 2014. aastal loodud eestimaise hotelliketi emafirma. Viimastel aastatel on Hestia Hotel Group tõusnud suurima hotellide arvuga hotelliketiks Eestis. Koos spaahotelliga Hestia Hotel Haapsalu Spa kuulub gruppi seitse hotelli Eestis ja kaks Lätis, hiljuti avati Tallinna südalinna stiilseim hotell, Hestia Hotel Kentmanni. Grupis töötab kokku nüüdseks üle 300 inimese.