Vastu tulles Tallinki restoranide külaliste soovidele, saab sel aastal esmakordselt Tallinki Tallinnast väljuvatel laevadel Baltic Queen, Megastar ja Star jõulumenüüd nautida pikema perioodi vältel, kuni 15. jaanuarini. Ettevõtte reisilaevadel Silja Europa, Baltic Princess, Galaxy, Silja Serenade ja Silja Symphony saavad reisijad jõulumenüüst osa kuni 26. detsembrini.

„Pühadehõnguline Tallinki jõulumenüü kutsub kõiki kaasa põnevale kulinaarsele rännakule. Oleme koondanud laevapardale meie kodumere rahvaste kõige autentsemad jõuluroad, aga ka palju uut ja põnevat igale maitsele, sealhulgas leiab valikust ka meie jõululeiva konkursi võitnud pühadeleiva ja -saia. Ootame kõiki huvilisi meie buffet’-restorani jõulumenüüd meie laevade pardale alates tänasest maitsma — anname endast kõik, et iga sööja võiks saada meie pühadelauas just selle tõelise jõuluemotsiooni,” ütles Tallink Grupi kaldakaubanduse- ja toitlustusvaldkonna juht Katre Kõvask.

Tallinki laevade buffet’-restoranide jõulumenüü ühendab endas täiuslikkuseni lihvitud jõuluroogade valiku, kokku ligikaudu 100 nimetust.

„Läänemere rahvaste klassikalised jõulutoidud valmivad laevade köökides vastava riigi toorainest ja selle riigi kokkade poolt. Oleme laevade peakokkadega tublisti pingutanud, et leida õiged toorained, panna kokku just need õiged retseptid ja kõik toidud ka õigesti maitsestada, et edasi anda iga kalda armastatud jõuluklassikuid autentselt,” ütles Tallink Grupi laevastiku peakokk Anti Lepik.

Tallinki buffet’ -restorani pühadeperioodi menüü on jagatud viieks temaatiliseks väljapanekuks, sealhulgas kalaturg (Fishermen’s Market), taluturg (Farmers’ Market), veganturg (Green Market), jt.

Temaatiliste väljapanekute vahel liikudes on buffet’ -restoranis võimalik külastajal lihtsasti leida üles nii oma lemmikud kui ka maitsta rohkesti uut ja põnevat. Astudes ühte sammu tänapäeva toitumistrendidega ning taimetoidu sõprade suureks rõõmuks, pakutakse sel aastal Tallinki buffet’-restorani jõulumenüüs senisest külluslikumat taimset valikut, eriti soojade vegan-roogade osas.

Vaata lähemalt Tallinki buffet’ -restoranide jõulumenüüsid laevade kaupa Tallinki kodulehelt.