Laev väljub Tallinnast pühapäeva õhtul kell 20.00 ning jõuab Visbysse esmaspäeva hommikul kell 9.00 Rootsi aja järgi. Põneva saare avastamiseks on esmaspäeval aega enam kui 11 tundi, kuna laev väljub Visbyst esmaspäeva õhtul kell 20.30 Rootsi aja järgi. Tagasi Tallinna saabub laev teisipäeva hommikul kell 11.30 Eesti aja järgi.

Visby reisile on lisaks jalgsi reisijatele väga oodatud ka jalgratastega reisijad, kuna Ojamaad on ideaalne avastada nii jalutades kui kahel rattal.

„Sel suvel seni toimunud kaks erikruiisi Visbysse olid meie klientide seas väga populaarsed ning reisijate senine tagasiside on näidanud, et reiside ja saarelt saadud elamustega jäädi väga rahule. Visby ja Ojamaa pakuvad suurt avastamisrõõmu kogu perele, aga saart on väga tore rahulikult nautida ka üksi või kahekesi," ütles Tallink Grupi müügijuht Marina Jõgi.

Broneeringuid selle suve viimasele Visby reisile saab teha Tallinki kodulehel www.tallink.ee.

Kehtivate reisipiirangute tõttu tuleb enne pardale minekut ning Rootsi sisenemisel esitada kas vaktsineerimistõend, koroonaviiruse läbipõdemise tõend või koroona testi negatiivne tõend. Nõue ei kehti alla 17-aastastele lastele.