Reisid väljuvad Tallinnast pühapäeviti kell 20.00 ning Visbysse saabutakse järgmisel hommikul kohaliku aja järgi kell 9.00. Tagasi Tallinna poole asub Silja Europa Visbyst teele esmaspäeva õhtul kell 20.30 ning jõuab tagasi Tallinna teisipäeva hommikul Eesti aja järgi kell 11.30.

Lisaks meeleolukale merereisile ühel Läänemere kauneimatest ja suurimatest laevadest, saab Ojamaad avastada kas omal käel või võttes osa organiseeritud ekskursioonidest nagu Loode-Ojamaa ja Lummelunda koopad, jalutuskäik Visby linnas, Lõuna-ja Kagu-Ojamaa avastusretk jt.

„Eelmisel suvel meil kahjuks Visby kruiise reisipiirangute tõttu pakkuda ei õnnestunud, kuid nüüd see võimalus meil siiski avaneb. Varahommikune saabumine ja võimalikult hiline õhtune väljumine, võimaldavad saarel aega veeta ja saart avastada 11 tunni jooksul, seega jõuab näha nii ajaloolist ja põnevat Visby linna, kui nautida ka saare loodust ja ilu linnast väljas,“ kommenteeris suvist reisivõimalust Tallink Grupi toote- ja müügijuht Marina Jõgi.

„Praegu on kõigile kolmele väljumisele veel saada kajuteid pea kõikides kajutiklassides ja erinevates hinnaklassides, ehk võimalusi Visby kruiisi soetamiseks on hetkel veel kõigile. Silja Europa pardal ootavad teid Läänemere parimad maitseelamused, meelelahutus ja lõõgastus, mida oleme kõik viimase aasta jooksul igatsenud, laia kaubavalikuga laevakauplused ja mitmeid erinevaid võimalusi veeta üks mõnus puhkus suvisel Läänemerel.“

Silja Europa Visby kruiisi saab broneerida Tallinki veebilehel. Visby kruiisile minnes peab kõikidel reisijatel olema kaasas kehtiv reisidokument. Kruiisile ootame vaid terveid ning haigussümptomiteta reisijaid. Reisile saab kaasa võtta ka jalgratta.