Vaata, millised restoranid said Michelini tärnid ja muud tunnustused:

  • Kolm tärni: jäi välja andmata
  • Kaks tärni: jäi välja andmata
  • Üks tärn: 180 kraadi by Matthias Diether, Noa Chef's Hall ja Tõnis Siigur ja Roman Sidorov.
  • Bib Gourmand: Fellin ja Märt Õunap, Härg ja Mario Müürsepp, Lore Bistroo ja Janno Lepik, Mantel ja Korsten ja Jüri Vainküla, Noa ja Martin Meikas.
  • Roheline tärn: Fotografiska ja Peeter Pihel, Põhjaka mõisa restoran ja Kristjan Jekimov.
  • Michelin märkis ära: 38 Restoran, Cru, Fii, Gianni, Hõlm, Horisont, Joyce, Lahepere Villa, Lee, Mere 38, Mon Repos, Moon, Paju Villa, Pull, Puri, R14, Rado, Ruhe, Smak, Tchaikovsky, Tuljak ja Wicca.
  • Eriauhind teeninduse eest: Lahepere Villa, Helen Vihtol.
  • Michelini sommeljee: Noa Chef's Hall, Robert Põld.
  • Noor peakokk 2022: Janno Lepik (Lore Bistroo).

Vaata lähemalt SIIT, mida need erinevad tunnustused tähendavad.
Püüdsime pärast pidulikku auhinnatseremooniat kinni EASi turismiarenduskeskuse direktori, kes on viimased aastad pühendunult töötanud, et Michelin meie maale saada. Vaata, millised on tema emotsioonid ja mõtted sel tähtsal päeval, kui Eestist sai viimaks Michelini sihtkoht.

Kuidas see lugu Sind tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena
Jaga
Kommentaarid