Palanga võlub juba iseenesest oma ilusate maastike, mere ja loodusega, kuid lisaks on seal rohkelt erinevaid kohti, mida lõõgastumise ja meelierutava kogemuse nimel külastada tasub. Heida pilk peale, kindlasti kõnetab siit nimekirjast nii mõnigi koht ka sind!

Palanga ujula

Palanga 3500-ruutmeetrine ujula hõlmab endas basseine ja tervisekeskust. Kvaliteetse klienditeeninduse tagavad kogenud töötajad ja uuenduslikud lahendused. Spaa- ja basseinide alale mahub korraga 250 inimest. Palanga ujula eesmärk on pakkuda võrdselt kvaliteetseid võimalusi ja elamusi kõigile – nii algkooliõpilastele kui ka pensionäridele, nii algajatele kui ka kogenumatele. Suhtlus külastajate ja kolleegidega põhineb lugupidamisel, avatusel, empaatial ning uskumusel, et püsiv areng tagab professionaalsete teenuste osutamise. Nii töötajate kui ka külastajate jaoks on maksimaalne ohutus alati tagatud.

Uuri lisa SIIT ja SIIT

Life Balance SPA Hotel

Peen luksus ja peen lihtsus. Ülim rahulikkus ja siiras teenindus. Uued kogemused ja naudingud. Sukelduge maailma, mis on täis loodust, inspiratsiooni ja avastamata meeli. Pereettevõttena tegutsev Life Balance SPA Hotel asub ainulaadses kohas männipuude ja Läänemere luidete vahel, pakkudes seal viimased seitseteist aastat elegantsust, glamuuri ja siirast teenindust. Palanga spaa sisaldab kõrgeima klassi hotelli nii teie produktiivsuse kui ka lõõgastumise hüvanguks. Koht ise, selle disain ja võimalused aitavad teil keskenduda, võluvad oma rahu ning sooja külalislahkusega. Hotellis valitseb elegants ja hubasus, minimalistlik lihtsus ja kaasaegne klassika.

Lõõgastumine on suurepärane võimalus vabaneda igapäevamuredest. Kasutage seda aega maksimaalselt – hellitage ennast. Mineraalvee tervendavad omadused ja iluprotseduurid aitavad teil taastada oma füüsilisi ja vaimseid jõuvarusid. Te lähete koju mitte ainult hästi puhanuna, vaid ka noorena.

Uuri lisa SIIT ja SIIT

Hotel Vanagupė

Viietärnihotell Vanagupė asub Läänemere rannikul männipuude varjus. Hotell on vaid 5 kilomeetri kaugusel Palanga rahvusvahelisest lennujaamast, 30 kilomeetri kaugusel Klaipeda rahvusvahelisest parvlaevaterminalist, 15 minuti kaugusel Palanga keskusest ja vaid 10 minuti kaugusel kaunist Läänemere rannikust ning kuldse liivaga randadest. See muudab hotelli ideaalseks sihtkohaks nii ärikohtumisteks kui ka vaba aja veetmiseks.

Hotell Vanagupė pakub kvaliteetset ja kliendisõbralikku teenindust ning luksuslikku majutust 98 toas ja sviidis. Samuti restorani, fuajeebaari, spaa, spordikeskuse ja konverentsikeskuse teenuseid. Avar parkla külaliste autodele asub hotelli ees.

Hotelli esmaklassiline euroopalike traditsioonidega restoran pakub teile täiuslikku teenindust ja suurepärast kööki. Restorani eripäraks on Vahemere menüüst pärit tippkvaliteediga road ja eriveinid. Menüüd täiendatakse pidevalt hooajaliste eripakkumistega. On võimalus korraldada ametlikke üritusi ja pidada pühasid koos perega. Olete südamest oodatud tähistama pulmi, aastapäeva, sünnipäeva või muid pühi.

Tehke paus, et tutvuda Palanga ühe ilusaima kohaga ning lubage endale puhkust rahulikus ja luksuslikus hotellis Vanagupė.

Uuri lisa SIIT ja SIIT

Hotell Amsterdam Plaza

Luksuslik viietärnihotell Amsterdam Plaza asub Palanga kuurordi keskuses, ühe linna vaatamisväärsuse – tantsiva purskkaevu kõrval. Palanga populaarsed vaatamisväärsused ja rand on lühikese jalutuskäigu kaugusel. Butiikhotellis on 29 luksuslikku tuba ja sviiti (suurusega 35 kuni 83 ruutmeetrit). Kõikides tubades on eraldi elutuba ja nutiteler, WiFi-ühendus, väike kööginurk ning seif. Royal-sviitides on privaatne saun ja massaaživann. Maa-alune parkla on tasuta.

Hubane eksklusiivse Euroopa köögiga restoran on suurepärane koht päeva alustamiseks rikkaliku hommikusöögi ja tassi kohviga, maitsva ärilõuna söömiseks või õhtul gurmeeõhtusöögi nautimiseks. Nii firma- kui ka eraüritused on siin alati teretulnud. Väikese purskkaevuga kaunistatud väliterrass võtab külastajaid vastu soojal aastaajal.

80 ruutmeetri suurune konverentsisaal on ideaalne koht seminaride, kohtumiste, firma- või eraürituste korraldamiseks. Saal on täielikult sisustatud ja seal on tasuta WiFi-ühendus. Hotelli aatrium on ideaalne koht erakordsete sündmuste, nagu pulmad, vastuvõtud, näitused, korraldamiseks.

Samuti on hotellis kaasaegsete kardioseadmete, joogamattide ja muude treenimisvõimalustega jõusaal.

Uuri lisa SIIT ja SIIT

Hotell Pušų Paunksnėje

Nimi Pušų Paunksnėje tähendab „männipuude varjus” ja meenutab tohutut mändi, mis kasvas varem hotelli sisehoovi keskmes. Pärast Ameerika Ühendriikides ja Hispaanias veedetud aastaid haldab omaniku abikaasa Ingrida seda kohta isiklikult ning hoolitseb selle eest, et iga enda ümber nähtav detail oleks külalislahkuse ja kvaliteedi mõttes parim valik.

Hotell asub vana botaanikaaia vastas ning see on peen segu kivist ja puidust, erinevalt luksuslikust jahimehemajast Kaljumägedes.

Meri asub 200 meetri kaugusel ja ka kesklinn pole palju kaugemal. Kaugus Palanga lennujaamast on ca 10, raudteejaamast 13 kilomeetrit. Lähim golfiväljak on 14 ja Klaipeda sadam vaid 26 kilomeetri kaugusel. Värskelt renoveeritud standardtoad – elegantsed ja stiilsed – sisaldavad ka ligipääsu väliterrassile. Esitleme uhkusega oma stiilset restorani, mida toidukriitikud on korduvalt Palanga parimana välja toonud. Värskendage oma keha ja hinge meie spaas, basseinis ja saunas ning nautige sooja teenust meie töötajatelt, kes kohtlevad teid nagu perekonda.

Uuri lisa SIIT ja SIIT

Hotell SPA Amber Palace

SPA Amber Palace asub merest vaid 100 meetri kaugusel ja sellel on merevaatega terrass. Piirkond on ümbritsetud kiviskulptuuride pargiga. Külalised saavad kohapeal broneerida erinevaid spaahooldusi ja neid nautida. Kogu majutusasutuses on tasuta WiFi-ühendus.

Kõikides hotelli Amber Palace tubades on privaatne vannituba ja televiisor. Lisatasu eest on olemas ka minibaar ja seif. Mõnest toast avaneb vaade merele.

Spaas on massaažidüüsiga bassein ja saunad. Külalised on teretulnud lõõgastuma mullivannis või nautima professionaalseid massaažiteenuseid.

SPA Amber Palace pakub ööpäev läbi avatud vastuvõttu, jalgrattalaenutust ja tasuta privaatset parkimist. Lähim bussipeatus on 2 kilomeetri kaugusel. Palanga rahvusvaheline lennujaam jääb 6 kilomeetri kaugusele. Lisatasu eest on võimalik korraldada transporditeenust.

Uuri lisa SIIT

Sanatoorium-hotell Gradiali

Medical SPA hotell asub keset männimetsa, vaid 500 meetri kaugusel liivaluidetest ja merest. Hommikul ärgates saate kuulata vaikust ja tunda tuule mühinat ning männipuude õõtsumist. Saate hingata puhast mereõhku, mida vürtsitab mereäärne kaste.

Kõrgelt kvalifitseeritud tervishoiutöötajad aitavad teid jõuvarude taastamisel, samuti kõige tõhusamate protseduuride valimisel. Pakume üle 100 raviprotseduuri, nagu füsioteraapia, tegevusteraapia, terapeutilised massaažid, muda- ja parafiinravi, vesiravi, haloteraapia, külmetusravi, lõõgastus ja refleksoteraapia, mida saab rakendada nii tõsiste haigustega patsientide kui ka teiste soovijate tervise parandamiseks.

Tervise- ja spaakeskuses Gradiali ravitakse järgmiste kehasüsteemide häireid: luu- ja lihaskonna-, närvi-, vereringe-, hingamis- ja endokriinsüsteem.

Kohtume Gradiali tervise- ja spaakeskuses mere ääres!

Uuri lisa SIIT ja SIIT

Hotell Amberton Green Apartments

Hotell Amberton Green Apartments asub Palanga ajaloolises kesklinnas Püha Neitsi Maarja taevaminemise kiriku kõrval ja rannast vaid 700 meetri kaugusel.

Hotelli Amberton Green Apartments klassikaliselt sisustatud tubades ja apartementides on konditsioneer, rõdu või terrass, lameekraaniga televiisor, kaabeltelevisioon ja minibaar. Kööginurgas on nõudepesumasin ja mikrolaineahi. Privaatses vannitoas on põrandaküte, vann või dušš ja tasuta tualetitarbed. Külalised saavad tubadest nautida vaadet Raze ojale.

Hotellis Amberton Green Apartments saavad külalised laenutada lasteistmetega jalgrattaid. Muude mugavuste hulka kuuluvad veel koosolekuruumid koos kolme konverentsisaaliga, piletite müügipunkt ja turismiinfo. Hotellis on ka spetsiaalne massaažituba, kus pakutakse näo- ja kehahooldusi koos Provence'i orgaanilise kosmeetikaga.

Restoranis Amberton Green pakutakse à la carte hommikusööki ja muid eineid. Maa-alune parkla on saadaval lisatasu eest. Hotelli fuajees on lastele mängunurk ja väljas asub mänguväljak.

Amberton on vaid 150 meetri kaugusel Basanaviciuse tänava promenaadist ja 6,5 ​​kilomeetri kaugusel Palanga lennujaamast.

Uuris lisa SIIT ja SIIT

Hotell Gabija

Neljatärnihotell Gabija avab oma külalistele uksed vaikses Palanga, kauni Birute pargi ja selles asuva merevaigumuuseumi lähedal. Hotelli sisenedes tervitab külalisi sooja tähelepanuga meie sõbralik, kogenud ja hooliv personal, kes on valmis rahuldama külastajate vajadusi.

Majutus: 56 mugavalt sisustatud avarat ja eri kategooria tuba, mille kaunis sisekujundus pakub silmailu. Mõnel neist tubadest on rõdu ja terrass. Pakume ka ühendatud tube, mis on peredele parim valik. Külaliste mugavuse huvides on tubades ventilatsiooni- ja kliimaseade, traadita internet, minibaar, kaabeltelevisioon, telefon, seifid. Korterites on isegi kohvimasinad. VIP-korterites on saun ja mullivann.

Vaba aeg: laste mänguväljak, korvpalliväljak. Väikelastele pakume suvehooajal harivat kätetööd. Linnaekskursioonid vankris, elektriautod ja jalgrattad, samuti piletite ja transporditeenuste broneerimine.

Uuris lisa SIIT ja SIIT

Hotell Grand Baltic Dunes

Grand Baltic Dunes avas esimest korda avalikkusele uksed 2016. aasta suvel. Hotell asub Palanga linna südames, ajaloolises paigas Ronžė jõe ääres kuulsa Jonas Basanavičiuse tänava ees. Hotelli hoonete arhitektuuri on kujundanud geograafiline asukoht, omadused ja kohalik identiteet.

Ainulaadsed interjöörilahendused peegeldavad eksklusiivsust – täiuslikku kombinatsiooni Skandinaavia autentsusest, kaasaegsest elegantsist ja mugavusest. Hotellis on 100 hubast sisustatud korterituba, mis on inspireeritud Palanga kuurordi looduse pastelsetest toonidest. Laiad aknad, kust avanevad vaated kaunile maastikule, muutuvad seinu kaunistavateks elavateks piltideks. Ülemistel korrustel saate nautida imelist merevaadet!

Ruumitaju, looduse lähedus ja püsiv rahu loovad eksklusiivse keskkonna, mis täiendab harmooniliselt pakutavat mugavust. Erakordset asukohta täiendab kõikuvate puuokste vaikus ja Läänemeri on vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Teie mugavuse huvides on olemas ka ka maa-alune parkimismaja, kuhu saate oma auto turvaliselt jätta.

Grand Baltic Dunes – koht neile, kes otsivad kvaliteetset vaba aega, rahu ja tunnet, et olete eriline!

Uuris lisa SIIT ja SIIT

Jaga
Kommentaarid