Selle roboti nimi on Rob.

Ta ei ole mitte tavaline robot vaid esimene humanoidist robot-baarman merel. Selle leiab MSC Virtuosa pardalt, mis alustab seilamist aprillis. Suvel jõuab see muide ka Tallinnasse.

Kui külaline astub MSC Starshipi klubisse, siis võtab neid vastu Rob. Lisaks ka 3D hologrammid, digitaalne kunstisein ning 12-kohaline digitaalne ning interaktiivne laud, kus on võimalik minna personaalsele galaktilisele tuurile.

Kui küsida Robilt enda lemmikkokteili, saab ta aru nii inglise, itaalia, hispaania, prantsuse, saksa, Brasiilia portugali, hiina kui jaapani keelest. Rob on võimeline tegema erinevaid näoilmeid ning ta näeb inimese moodi välja. Ta ei ole baaris siiski üksi, teda assisteerivad ka päris baaritöötajad.

Alguses liigub MSC Virtuosa Vahemeres ja tuleb siis 2021. aasta suvel Põhja-Euroopasse, kus nende teele jääb tõenäoliselt ka Tallinn.

MSC oli üks esimestest ettevõtetest, mis lootis Vahemeres taas kruiise pakkuda, kuid suvel see ei õnnestunud. Eelmisel kuul saadi aga taas luba.

MSC Virtuosa ehitamine maksis 800 miljonit eurot. See mahutab maksimaalselt 6334 inimest ja 1704 meeskonnaliiget. Alus on 331,3 meetrit pikk ja 64,9 meetrit kõrge.

Vaata videost, et Tallinn on kruiiside korraldaja suvistes plaanides kenasti sees.