Automaathostelid pole enam tulevikuteema, vaid nüüdisaegsete majutusasutuste olevik. Praeguses maailmas, kus õpitakse elama muutunud reaalsuses, on automaathostelid saanud uue ja täiesti erineva lisaväärtuse. Sellised ööbimiskohad pakuvad lihtsust ja mugavust, olles samal ajal täiesti kontaktivabad, sest kokkupuudet inimestega ei ole. Automaathostelites on mugav ja turvaline ööbida ning neid on Eestis üsna mitmeid. Teeme lühiülevaate Eesti populaarsematest automaathostelitest.

Pärnus asuv Saare hostel pakub ööbimist ühe- kuni viiekohalistes tubades. Külastajad saavad kasutada mugavat kööki, kus valmistada sooja toitu. Kõigest 5-minutilise jalutuskäigu kaugusele jääb Pärnu jõe supluskoht, lähedal on Raeküla rand kauni rannaniidu ja männikuga.

Just Rest on suurepärase asukoha ja soodsate hindadega hubane peatuspaik Viljandis. Majutusvõimalusi pakuvad 26 mugavat tuba. Läheduses asuvad vaba aja veetmise võimalused annavad tegevust nii pisipõnnile kui sportlasele. Lühikese jalutuskäigu kaugusele jäävad Viljandi kesklinn, järv ja lossimäed.

Baltikumi kõige esimene innovatiivne kapsel-tüüpi majutuskoht paikneb Tallinna kesklinnas. Futuristliku disaini ja nutikate lahendusega hostel pakub ööbimist 46 privaatses kapslis. Kasutada on ruumikas ühisköök, kus söögitegemiseks olemas kõik vajalik, mugav lounge koos ülikiire internetiga, kohvi- ja suupistete automaat. Kapslis puhkamine on justkui kosmoselaevas reisimine!

Revelton Suites on rahvusvaheline apartementide võrgustik, mille õdusad külaliskorterid on Tallinna vanalinnast vaid jalutuskäigu kaugusel. Kaasaegsed hästivarustatud korterid on kuni viimase detailini läbimõeldud ning olemas on kõik vajalik. Check-in toimub vaid 15 sekundiga!

Hea asukohaga Pärnu külaliskorterid ühendavad endas koduse olemise ja hotelli mugavuse. 31 avara ja ruumika korteri seast leiab sobiva igale maitsele. Kaubanduskeskus Kaubamajakas on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel, kesklinn ja rand jäävad paar kilomeetrit eemale. Jää kas mõneks päevaks või ka pikemaks perioodiks!

Ida-Virumaal asuv Motovilla pakub külalistele privaatset, hea hinna ja kvaliteedi suhtega apartementhotelli tüüpi puhkemaja. Hoones on 12 mugavat majutusruumi kokku 38 magamiskohaga, broneeri kas tubade kaupa või terve maja.

Tallinna kesklinnas paiknev Hotell Citybox on iseteenindusega ning mõõdukate hindadega mugav majutuskoht. 272 tuba on lihtsad, kuid maitsekalt sisustatud ja mugavad.

Allikas: Puhka Eestis