Soojustatud klaasist iglud asuvad Lapimaal Utsuvaara mägismaal ning pakuvad piiramatuid vaateid põhjataevasse, kus sageli on näha ka virmalisi.

Nairobi mõisa loodud hotellis tulevad igal hommikul kella paiku 9 kaelkirjakud akende alla, et külaliste käest maiuspalasid küsida. Lisaks kaelkirjakutele elavad hotelli territooriumil veel elevandid, ninasarvik, sebrad ja mitmed muud eksootilised loomad.

Ela nagu koopamees — see 150 ruutmeetri suurune maa-alune koobas asub 20 meetri sügavusel maa all ning seal on olemas magamistuba, mullivann, köök, söögituba ja kaminaga elutuba.

Tõeline pärl lugemishuvilistele, kus külalised ööbivad raamaturiiulite vahel asuvates voodites. Hotellis on üle 3000 erineva teose, mida lugeda.

Boliivia kõrbes asuv ca 4500-ruutmeetrine 5-tärni luksushotell on ehitatud täielikult soolatellistest.

Arlanda lennujaama lähedal asuv Boeing 747-sse loodud hotell. Saadaval on ka tasuta transfeer lennujaama ja hotelli vahel.

Santos Express, Lõuna-Aafrika Vabariik

Kaunist liivarannast 100 meetri kaugusel asuv mahajäetud sajandivanusest rongist on tehtud hotell, kust võimalik imetleda kauneid ookeanivaateid ja hommikut alustada karastava suplusega.

Tekst ja fotod: Reisidiilid