San Francisco – seiklus algab
Meie road trip algab USA lääneranniku ühest põnevaimast linnast San Franciscost. Sellest kirjust künklikust linnast õhkab tõesti igal sammul boheemlaslikku kunstipärasust. Isegi trammid on erinevates erksates värvides. Kuigi San Francisco on üllatavalt mugav linn jalakäijatele, tasub siin ette võtta sõit ka ühistranspordiga, kuna 20-kraadise kaldega tänavatest üles rassida on ikkagi väga aeganõudev.
Küll aga peab tõdema, et igal juhul on õnnelikud need reisijad, kes satuvad San Franciscosse ilusa ilmaga, kuna meil jäigi vihmase ilmaga Golden Gate Bridge nägemata, kuna sild oli lihtsalt udu sees!

USA roadtrip
USA roadtrip
USA roadtrip
USA roadtrip

Me oleme broneerinud endale matkaauto Escape Campervans kaudu, kelle kõik bussid on käsitsi värvitud kohalike grafitikunstnike poolt. Igatahes selle autoga juba märkamatuks ei jää.

USA roadtrip
USA roadtrip

Soovitus: Võta ette pikem jalutuskäik mööda rannikut Fisherman’s Wharf’I kandis, mis pakub imelisi vaateid lahele ning Alcatrazi saarele ning naudi melu Pier 39 kail, kus peesitavad merilõvid. Mida keegi aga ei ütle, on see, et merilõvide kai haiseb jubedalt.

Hoia parem eemale: Palace of Fine Arts on tükike Antiik-Kreekat, mis kohe kuidagi luksuslike majade vahele ei sobitu. San Franciscol on nii palju muud pakkuda!