23. juulil sattus Allegiant Airlinesi lennuk õhus äärmiselt lähedale teisele lennukile ja pidi kiiresti reageerima, et kokkupõrge ära hoida. Kaks lennukit lendasid samas suunas. Ametlik raport juhtumi kohta on üle antud USA Föderaalsele Lennuametile (FAA).

Mitmed reisijad said vigastada, sest Allegiant Airlinesi lennuk tõusis järsult 180 meetrit ülespoole, et teisele lennukile ruumi teha ja vältida kokkupõrget. „Tundsin, nagu oleksin Ameerika mägedel,“ kirjeldas üks reisija olukorda.

Lennukite õhus kokkupõrkamine on äärmiselt harv juhus ja seda peaaegu kunagi ei juhtu, kuid kuna õhus lendab korraga tuhandeid lennukeid, ei ole see välistatud. Allegiant Airi lend oli teel Fort Lauderdale'ist Lexingtoni, mis asub Kentucky osariigis. Teine lennuk oli eraisikule kuulub reaktiivlennuk.

Allegiant Airi lennuk suundus pärast juhtumit tagasi Fort Lauderdale'i. Üks viga saanud reisijatest oli lennul töötanud stjuardess. „Me olime kõik liiga šokis, et uuesti lennata,“ ütles üks lennul viibinud reisija. Hetkel ei ole teada, kas Allegiant Airi trahvitakse juhtumi eest. Samuti ei ole teada, mis sai reaktiivlennukist, kes oleks peaaegu kokkupõrkes osalenud.