„Võtsin korra perega aja maha, et Egiptuses päevitada ... Nüüd ootame. Inimesed on kell kolm öösel ärganud, absurd,“ pahandas üks naine, kes perega praegu ootab, mil viimaks saab õhku tõusta.

Ta märkis, et kogu reisiseltskond on tulivihane. „Olen siiani neid hilinemiste uudiseid kõrvalt lugenud ja mõelnud, et miks kobiseda. Aga ausalt – nüüd saan omal nahal kogeda, et see on metsikult kurnav, isegi alandav,“ lisas ta.

„Mingid kuueeurosed söögikupongid mind üldse ei huvita, puhkus ju reaalselt lüheneb ja seda ei saa kuidagi kompenseerida,“ ütles ta.

Tallinna lennujaama kommunikatsioonispetsialist Jane Kallaste sõnas, et neile teadaolevalt ei ole tänane lend Hurghadasse väljunud tehnilistel põhjustel.

Nordica ja Xfly väliskommunikatsiooni spetsialist Liina Lelmi sõnas, et tänane Hurghada lend viibib, kuna partnerlennufirma lennukil avastati rike. „Lennufirma töötajad tegelevad aktiivselt asenduslennuki otsimisega. Reisijatele antakse infot iga kahe tunni tagant,“ kinnitas ta, lisades: „Vabandame ebamugavuste pärast ja hoiame reisijaid uudistega kursis. Meie eesmärk on reisijad võimalikult kiiresti ja turvaliselt puhkusesihtkohta lennutada.“

Eile oodati Türgist maandumisluba

Eile oli Nordical suurem probleem Antalya lennuga, mis pidi väljuma kell 5 hommikul, kuid lõpuks väljus alles õhtul kell 8. Nordica sõnul ei saanud nad Türgi ametkondadelt õigel ajal maandumisluba.

„Tegemist on ka meie jaoks väga erandliku juhtumiga. Vabandame kõikide reisijate ees ja teeme kõik endast oleneva, et olukord võimalikult kiiresti laheneks,“ ütles Nordica väliskommunikatsiooni spetsialist Liina Lelmi eile.

Loe pikemalt siit.

Uudis on täiendamisel.