Big Bad Bagels

Kohvik on avati 2015. aasta aprillikuus ja on ainus koht Lätis, mis pakub keskelt ümara auguga saiakest ehk bagel'it. Saiakesi saab osta erinevate täidistega ja neid küpsetatakse poes kohapeal. Niisiis võib New York'i traditsioonide järgi küpsetatud saiakesi ostes alati kindel olla, et need on värsked. Samuti on bagel'i küpsetamine pikk protsess, mis nõuab umbes ööpäeva aega. Üldiselt on koht väga tore, teenindajad sõbralikud ja samuti on kohvikus hea traadita internetiühendus.

Shutterstock

Black Magic Riga

Riga Black Balsam on traditsiooniline Läti ürdiliköör, mis on tehtud igasuguste erinevate ürtidega ja 45% viinaga. Likööri retsept on sama olnud 250 aastat ja jook sobib joomiseks üksi või kokteilina. Black Magic Riga on aga lokaal, mis pakub erinevaid pagari- ja kondiitritooteid, mille tegemisel on kasutatud eelnimetatud ürdilikööri. Baari interjöör on valdavalt tumedates toonides ja pakub kindlasti huvitava elamuse. Külastajate sõnul on sealne šokolaadikook taevlik ja küpsetised imelised.

Parunasim

Kohvik asub otse Riia vanalinna südames. Kohviku kõrvale jääb nt Kolm Venda. Samuti peetakse kohvikut üheks romantilisemaks Riias, millel on oma iseloom. Nimelt on kohviku interjöör segu vanast ja uuest, sisaldades nii kiviseinu ja puitlaudist kui ka värskemaid ja tänapäevasemaid detaile. Kohvik on kahel tasapinnal, mis annab võimaluse nautida head ja paremat ka privaatsuses. Lisaks on kohviku teenindus suurepärane ja külastajatest hoolitakse väga, et kõigil oleks mugav olla. Koht ei küll soodsaimate killast, ent kahtlemata pakub külastajale meeldiva kogemuse.

Shutterstock

BakeBerry

TripAdvisori nimekirjas neljandal kohal olev kohvik pakub külastajate sõnul imemaitsvaid küpsetisi ja eriti hea on mandli-sarvesai. Üldiselt on kohvikus väga hea teenindus ja toit. Hinnad on sarnaselt Parunasimile tavapärsest krõbedamad, ent BakeBerrys pakutavad hõrgutised on seda kindlasti väärt. Mõne külastaja sõnul on sealsed koogid isegi nii head, et raske on jätta kohvikut külastamata. Kohviku interjöör on samuti kohvikulikult hubane ja mõnus. Täpselt selline koht, kuhu minna pikemalt kohvitama, kuid keegi ei keela haarata ka kiirelt mõni saiake teele kaasa. Oma hea asukoha, üliheade pagari- ja kondiitritoodete ning mõnusa sisustusega tasub Riiat külastades kohvikkuse kindlasti sisse põigata ja nautida üht imemaitsvat kooki.

Unsplash

Rigensis

See on üks väike ja nunnu koht, mille vaateaken näeb oma isuäratavate kookide ja saiakestega väga kutsuv välja. Minnes aga kohvikusse sisse, avastad sealt suure valiku igasuguseid erinevaid küpsetisi, mille hulgast leiab endale ka kõige nõudlikum sobiva. Külastajate hinnangul on kohviku teenindus, atmosfäär ja küpsetiste maitse suurepärane. Lisaks tasub ära märkida, et kohvik pakub valikut ka veganitele.

Unsplash

Allikas: TripAdvisor