Kui kaua oled tegelenud fotograafiaga? Kas pildistad peamiselt reisides või ka muul ajal?
Fotograafiaga olen tegelenud umbes kümme aastat, alguse sai see Eesti Foto algajate kursuselt. Minu kirg on reisimine, peamiselt out of the box reisid ehk paketireise või rannapuhkuseid ma ei harrasta. Pildistan peamiselt reisidel, sealset eluolu, inimest, kultuuri ja otseloomulikult toidukultuuri. Olen toidu fanaatik, naudin erinevate riikide kööki, kokkavaid emasid, tädisid, onusid - panen käed külge igas köögis, kuhu mind lastakse, pildistan selle ka üles. Pildistan vahest ka oma peret, lapsi aga see pigem jäädvustamaks aja kulgu.

Kuidas sündis võidutöö? Kui pikk oli see reis, kes reisikaaslased?
Minu lemmik reisikaaslane on minu abikaasa Veiko, kellega on meil ühine arusaam ja nägemus reisimisest. Võidutöö-reis sai meil alguse 2012. aastal Indias, Kashmiris off road lumelaua reisil. Tegemist oli ühe ekstreemsema lumelauareisiga minu elus nii enne kui ka pärast. Seda mitte just tingimuste, pigem emotsioonide ja kogemuste osas. Selle reisi kohta olen kirjutanud ka blogi, mida saab lugeda siit.

Olles veetnud nädala Pakistani piiri lähedal, kus oht püssitoru ette sattuda on tekkima imelihtne, kus oht laviini alla jääda veelgi suurem, kus kõrgus merepinnast üle 4000 meetri ja õhk hõre ja samm raske, jõuad lõpuks alla Srinagari, Dal Lake paatmajja, kus toas „keskküte“, see tähendab nö bursuikat keset tuba ja kõige rohkem +5 kraadi toas. Tõused hommikul vara, et kohaliku paadimehega turule minna ja seal siis teed pildi…

Hommikul kell kuus käib tihe sagimine India põhjaosas, Dali järve köögiviljaturul.   Müüakse kõike, mis kasvab maa all ja maa peal,  müüjateks eranditult mehed.


Millised on Sinu lemmikpaigad maailmas

Ma olen veendunud Aasia fänn – India, Hiina, Tai, Filipiinid, Indoneesia on kohad kus ma täna käinud olen, osades kohtades korduvalt – minu lemmik on India. Ja siinkohal soovitan kõigile „2 Kanget Indias“ vaatajaile see saade unustada ja ise kogeda. Teine lemmikkoht on Gruusia – imelised inimesed, matkarajad, köök, vein – Gruusiast võiks jäädagi rääkima….

Kuhu sõidad Eestis, kui tahad paar päeva puhata või lihtsalt inspiratsiooni koguda?
Sõidan Haapsallu – imeline koht oma söögikohtade, talvel jääl uisutamise, suvel rattasõidu võimalustega linn!


Kuhu viib järgmine reis?

Alati peab järgmine reis olema broneeritud, siis on mida oodata - see viib meid novembris Tansaaniasse ja Keeniasse heade reisisõprade Kadri ja Teeduga, omal käel, ühiskondliku transpordiga. Elame - näeme.