Restorani Regatta akendest avaneb parim panoraamvaade Tallinna lahele ja Pirita jahisadamale, aga talvehommikul näljasena kohale jõudes köidab ennekõike ikkagi vaade, mis avaneb toidulettidele. Toitu on palju, see on värviline ja valik tundub mitmekesine.

Toitu peabki palju olema, korraga võib suures hotellis sööma saabuda mitusada inimest, ent ruum on sopiline ja päris söökla meeleolu ei teki.
Pirata Spa Hotel on ka üks väheseid Tallinna hotelle, mis kutsub ka kõiki linlasi hommikusöögile - ja mõeldes, mis ühe pere hommikusöök kusagil kesklinna kohvikus maksma minna võib on see tõepoolest väga hea pakkumine. Või teate veel mõnda kohta, kuni kuni viie aastane laps saab tasuta süüa?
Tööpäeva hommikul on restoranis küll rahulik ning kõlamas valdavalt soome ja rootsi keel, kindlasti on nädalavahetustel aga lapsi rohkem ringi sagimas.

Vitamiininäljas põhjamaalasena suundun loomulikult kõigepealt köögivilja- ja puuviljavaliku poole, mis paraku osutub sama maitsetuks kui supermarketite talvine valik. Soe toit ei tundu üldse nii tervislik olevat - munapuder on kindlalt valmistatud pulbrist, mitte värskete munade ja või abil. Laktoositalumatutele põhjanaabritele mõeldes keedetud puder on kindlasti väga tervislik, ent piima lisamine parandaks oluliselt maitset - nüüd saab seda parandada vaid luksuslikult moosi lisades.
Olgu kohe ära öeldud, et need, kes armastavad päeva alustada rikkaliku süsivesikudoosiga, on sattunud paradiisi. Koogivalik on mõnus ja küpsistest võib endale kohapeal paar kilo juurde süüa.

Hommikusöögihelbed, meitsestatud jogrurtid, müsli - kõik on olemas.

Päikesetõusuvaade Tallinna lahele

Soolaselembesed peaks aga kohe asuma võileibade meisterdamise juurde. Ei pea olema võileviguru Evelin Ilves, et saadaolevast valikust midagi maitsvat teha. Ka algaja võileivameister saab siin gurmeeleiva tehtud - valik on tõesti suur ja maitsev.

Keskpärane kohv on aga kujunenud Tallinki firmamärgiks ja sama taset hoitakse ka Pirita hotellis.

HIND: Täiskasvanu 12 €
Laps 6-11 a 6 €
Laps 0-5 a tasuta

HINNANG

Atmosfäär: 8/10
Teenindus: 10/10
Toidu väljapanek: 7/10
Maitseelamus: 6/10
Kohv: 5/10

KOKKU: 37 punkti (50 võimalikust punktist)