airBalticu tegevjuht Martin Gauss: “airBaltic on Baltikumile oluline ühendus ülejäänud maailmaga. Osana meie Horizon 2021 äriplaanist, täiustame me lennuplaani liinidega olulistesse lennujaamadesse, avades vähemalt kaheksa uut lennuliini aastal 2017. Lisaks täiustame me edasi olemasolevate liinide lennuplaane ja toome järjest liinile meie uhiuued Kanadas ehitatud Bombardier CS300 lennukid. Need saavad olema meie lennufirma tunnuseks, mis teeb meid samas ka maailma esimeseks selle kõige kaasaegsema lennuki operaatoriks.”
2017. aasta suvehooajaks on airBaltic lisanud lennuplaani Riiast väljuvad liinid Genfi (Šveits), Aberdeeni (Inglismaa), Stavangeri (Norra), Göteborgi (Rootsi), Tamperesse (Soome) ja Cataniasse (Itaalia) ning lisaks lennud Vilniusest Pariisi (Prantsusmaa) ning Münchenisse (Saksamaa). Täieliku airBalticu lennugraafiku leiate lennufirma kodulehelt www.airbaltic.com
airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt Riia põhijaama kasutades lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas. Lisaks pakub airBaltic otselende Tallinnast ja Vilniusest.