Tennist võib mängida ka teistes lõunamaa riikides, Türgi eeliseid: lend sinna on lühike, otse Tallinnast ja kestab ainult 3 tundi ja 20 minutit. Hinna poolest on aga Türgi Hispaaniast soodsam. Ilm on enamasti ilus, toit ja jook hea. Türgis on valida erinevaid 5-tärni hotelle, kus palju on tennise väljakuid. Suure populaarsuse tõttu hotelli väljakud tuleks tennisegrupil pool aastat ette broneerida, siis pole koha peale jõudes muret.

Kõik allpool tutvustatavad tennisemänguks sobivad hotellid asuvad Antalya piirkonnas, mitte kaugemal kui 40-50 km lennujaamast. Sõiduaega hotelli ei kulu üle tunni ning tennisegruppidele on alati eraldi buss ja transfeer.

Ali Bey Manavgat
Ilmselt tuntuim tennisehotell, kus on 64 väljakut ja seal peetakse ka ITF-i turniire, juunioride ja seenioride tiitlivõistlusi. Väga heal tasemel väljakud, mida on kasutanud juba paljud Eesti tennisistid. Kuna väljakuid hooldab Saksa tenniseklubi, siis need on eriti kvaliteetsed, kuid ka hotelli külalistele tasulised.

Güral Premier Tekirova
See on uus hotell ja eelmisest pisut odavam, asub Kemeri piirkonnas, 16 väljakut. Taas on platsid sakslaste hooldada ja seetõttu tasulised. Inimesed, kes sinna sõidavad, saavad aga kvaliteedis olla kindlad. Ka hotell ise on ülikvaliteetne, kõik hinnas teenusega, isegi mittekohalik alkohol selle hulgas. Lisaks kolmele toidukorrale saab igal ajal kella 7-24 vahel mingit näksi võtta — kui keegi on päeval reisil, ei jää ta õhtul.

Rixos Premier Belek
Rixose hotellikett on alati väga hea kvaliteediga ning nende kontseptsioon sisaldab spordiürituste korraldamise võimalust. Seepärast on Rixoses tennisemäng hotellikülalistele tasuta. Antud hotell on eestlaste üks lemmikuid. Sel sügisel alustati seal remonti, mistõttu järgmiseks kevadeks on nad hinda tõstnud, kuid mitte oluliselt. Kuna tennis on tasuta, tuleb kokkuvõttes võrdväärne eelmistega. Kokku 10 väljakut.

Nashira ja Belconti
Kui eelmisel sügisel juhtus, et Rixose hotellid olid üle broneeritud, siis Nashira (6 väljakut) ja Belconti (5 väljakud) pakuvad alternatiivi väiksematele gruppidele. Need hotellid on ka odavamad.

Maxx Royal
Alles teist aastat avatud ja luksuse poolest üks maailma parimaid. Saab mängida nii golfi kui ka tennist, väljakuid 16. Lisaks õhtused programmid, kus oled nagu Moskva Suures teatris — esinevad tuntud balletiartistid ja lauljad. Nautida saab väga kvaliteetset sööki ja jooki. Eelmisel sügisel käisid seal esimesed Eesti tennisehuvilised. Väga kõrge hind on muidugi teatud pidur, sest paljud huvilised on öeknud, et esmatähtis on tennis, siis alles toidu kvaliteet. Kuid on ka vastupidiseid arvamusi ning Maxx Royal on ülihea variant neile, kes on valmis rohkem maksma.

Jaga
Kommentaarid