Hughes tegi valmis video, kus igale läbitud maale on pühendatud üks sekund, kus jõuab ära nimetada selle sihtkoha nime ja hüüda väikese tervituse. Videos on näha ka Tallinn, kus tundub, et hüpatakse Linnahalli treppidel.

Kui esialgne plaan oli maailma riigid läbi käia aastaga, siis lõpuks venis ümbermaailmareis nelja-aastaseks. Kuigi üks eesmärk oli reisil koguda raha heategevuseks ja pääseda Guinnessi raamatusse, oli üheks põhieesmärgiks näidata, et Briti passi, piisava hulga dollarite ja visadusega on võimalik külastada ükskõik millist riiki maailmas.

Aja osas sai aga kõvasti mööda arvestatud kohe alguses. Kui Hughes jättis plaanides Kariibi saarte jaoks paar nädalat, kulus tegelikult paar kuud. Konteinerlaevaga läbi Islandi õnnestus lõpuks jõuda Euroopasse, mis on maailma kõige lihtsamini reisitav piirkond. Interraili passiga rongides ja muid transpordivahendeid kasutades said Euroopa viiskümmend riiki läbitud kolme nädalaga.

Aafrikas sai maailmarändur ka vangla mitu korda ära proovida, viisa pärast tuhandeid kilomeetreid sõita ning esimese aasta lõpuks siiski 133 riiki plaanitud paarisajast läbi käia.

Viimaseks jäi Aasia. See on Hughesi sõnul ringirändamiseks kõige ebamugavam kant.

Jaanuaris 2012 olid jäänud veel Nauru, Mikroneesia, Palau, Sri Lanka, Maldiivid, Seišellid ja 2011. aastal tekkinud uus riik Lõuna- Sudaan. Viimasena ületaski maailmarändur Lõuna-Sudaani piiri eelmise aasta sügisel.

Allolevas videos on igale riigile pühendatud üks sekund. Kas leiad mõne riigi, mis jäi välja?