Ja see polegi püüdlus, vaid täiesti iseenesest mõistetav. Loomulikult teeme 57-korruselise maja katusele maailma eriliseima infinity basseini; muidugi teeme maailma suurima kaetud botaanikaaia ja kuna rohelust on vähe, siis teeme ka high-tech metsa, mille puud on omavahel sildadega ühendatud ja neil saab käia!

Singapur

Singapuris on maailma parim ostutänav ja puhtaimad tänavad. Singapur on ka uhke tiitli üle, et just seal toimus 2016. aastal maailma suurim vaimudeks riietatud inimeste kokkutulek ja siin on valminud maailma suurim hulk karrit korraga! Rääkimata suurima valikuga džinnibaarist.

Singapur
Singapur
Singapur

Singapur on ideaalne peatumiskoht lühikeseks linnapeatuseks enne suundumist Aasia teistesse, ehk mitte nii arenenud riikidesse, pakkudes mõnusa raputuse teistsugusest reaalsusest. Kosmopoliitse mikstuuri erinevatest kultuuridest, tavadest, imelisest toiduvalikust, viisakusest ja ülimast puhtusest. Kus jala jõuab peaaegu igale poole ja poole tunnise vahega võid leida end hiinalinnast, siis seiklemas hindude kvartalis või ultramoodsas äriregioonis. Kõigi nende vahel on suur kogus põnevaid tänavanurki, kuhu ekselda ja siis ülimalt sõbralikud kohalikud su taas õigele rajale aitavad.

Singapur
Singapur

Kui just hiinalinnas ei taha jääda pooleks tunniks jalamassaaži ning alles siis jätkata näiteks Aasia suurima (kuidas siis teisiti!) vaateratta Singapore Flyer suunas. Iga öise uitaja kohustuslik teekond kulgeb mööda fantastilisi kokteilibaare, nii mõnigi neist peidetud mittemidagiütleva halli ukse taha.

Aga koputa ja sisened millessegi kõige-kõige-kõigemasse, muidugi!

Singapur