Kolm kuud kestev reisijutuvõistlus on jõudnud nüüd teise kolmandiku peale - esimese kuu auhind läks Moosese mäe otsa matkajale, teise kuu auhind selgub siinsamas allpool ja kolmanda kuu auhinnale on kõigil veel võimalik konkureerida.

15. septembirst 15. oktoobrini saabus Reisijuht.ee-le lugusid nii lähedalt (kruiis Stockholmi) kui kaugelt (kaks kuud Sri Lankal). kes seikles iseseisvalt (Keenias), kes väikesel laevareisil. Raul Tõkke, kes saatis septembri keskel teele artikli oma seiklustest Keenias, kirjutas toimetusele uuesti peale Nairobi pantvangidraamat, et nüüd enam seal nii turvaline ei tundugi.

Ericius T. Mariana aga avas ühel tavalisel lörtsisel hommikul silmad ja tal sai sellest üksluisusest kõrini - võttis kätte ja sõitis kaheks kuuks Sri Lankale. Muidugi ei mahtunud nii pikk ja kirev reis kokku suruda ühele veebilehele, autoril oli aga valmis kujundatud raamat. Nii et Sri Lankast sai Reisijuht.ee-s lugeda nüüd esimest korda ka raamatut.

Ka teise kuu reisikirjade seas oli seega valik mõnusalt kirju. Vaevanägemise ja reisimeeleolu huvitavas vormis edasiandmise eest otsustas toimetus teise peauhinna - Playluggage´i reisikohvri välja anda Sri Lanka reisiloo autorile. Palju õnne! Võtame ühendust.

Reisijutuvõistlus aga jätkub. Osavõtmiseks kirjuta oma reisikiri, varustada see mõne fotoga ja saada aadressile reisijuht@delfi.ee. Parimad avaldatakse Reisijuht.ee-s, kõik avaldatud lood saavad auhinnatud. Igal nädalal saab parima loo autor reisiraamatu, teiste avaldatud lugude autorid kinopiletid ja 16. novembril selgub, kes läheb järgmisele reisile viimase peaauhinna - mängulise reisikohvriga.