Võtsime uue aasta vastu Filipiinidel Boracay saarel. White Beachil olime koos teiste eestlastega. Hetkel on siin seitsme kilomeetri pikkusel saarel kokku umbes 50 eestlast.

Uus aasta tuli meile küll paduvihmaga, aga sellegipoolest oli väga lõbus. Saluuti lasti tund aega järjest.

Saarele oli tulnud aastavahetust tähistama rekordarv turiste, tänavad ja rannad olid meeletult rahvast täis. Oleme siin varem ka aastavahetusel olnud ja peab ütlema, et saar on muutunud tunduvalt populaarsemaks, kui kunagi varem.

Margus otsustas enne uut aastat ära käia kohalikus juuksuris. Vaatamata sellele, et juuksuri käärid olid roostes ja salong just mitte kõige esinduslikum, sai ta endale ilusa soengu ja maksis selle eest vaid ühe euro. Pole paha uue aasta alguseks.

Valik on suur seinalolevate näidiste seast, aga Margus otsustas valida loteriisoengu - tuleb mis tuleb. Tema kõrval laseb endale soengut teha ka üks julge tüdruk.

Järgmisena läksime ühe uue baari avamisele, mille omanik on tõeline Eesti fänn ja isegi laulab eesti keeles. Estofiil Bong avas baari eestlastele, samuti õpetab ta surfi ja on meil Eestis külas käinud. Aga sellest juba järgmine kord.