Oleme pealinnas tegelikult asja pärast ka. Nimelt otsisime juba pikemat aega kohta, kus saaks parandada ahterstaaki, mis meil juba mõni aeg tuksis on. Ahterstaak hoiab masti püsti tagantpoolt, minnes ahtrist mastitoppi.

Sõpru on siin saarel leida imelihtne, kõik tahavad hädasolijaid aidata. Nii aitaski kohalik pealinna sõber meil leida kohta, kus seda paradada saaks, sest enamuses kohtades ei teata sellise asja parandamisest midagi.

Pool päeva kulus ja pea terve linn sai läbi sõidetud, kuni lõpuks õnnestus meil siiski leida see kuldsete kätega mees, kes on ka varem ahterstaaki parandanud.

Nüüd siis veedame mõned päevad siin pealinnas, just nii kaua, kui meie ahterstaak valmis saab, et siis kohe edasi purjetada Grenada poole. Seal anname parandusse mõned purjed. Teiste jahtide meeskonnad on nimelt palju juba sellest rääkinud, kuidas Grenadal on purjeparandus tunduvalt soodsam, kui kuskil mujal saarel ja need hinnad, millest räägime, on täitsa ahvatlevad ja võrreldes Martinique´iga. Võiks öelda, et seal on see lausa kordades odavam.

Pealinnas käib aga samal ajal hoolikas ettevalmistus karnevaliks. Kõik poed on vaateaknad katnud karnevalikostüümidega.

Läksin minagi uudistama üht karnevalikostüümide poodi, aga sisse astudes mõtlesin kohe, et oihh, olen vist kogemata mõnesse sekspoodi sattunud.

Aga ei, sellised need karnevalikostüümid siin ongi: mida rohkem paljastavad, seda parem.

Õhtuti on juba kuulda trummipõrinat ja näha koos pillimeestega kaasa liikuvat rahvamassi.

Karnevaliga ei käi kaasas ainult trummide tagumine ja paljastavad riided, vaid ka tuunitud vanad autod, mida saadavad trummiorkestrid. Needki teevad juba "proovisõite".

Pidustused algavad küll alles kahe nädala pärast, aga juba praegu näeb, kui ärevil on kohalik rahvas saabuvatest suurtest tähtpäevadest.