Kui on soov oma puhkust vürtsikamaks muuta ja see ilma ahistavate riieteta veeta, siis Austraalia reisisait Trivago peab alljärgnevaid kohti just parimateks, kus see plaan teoks teha.

Trivago veebileht analüüsis reisijate lemmikhotelle ning uuris kitsamalt just seda, millised pakuvad alasti puhkuse veetmise võimalust.

Kuid jutt ei käi ainult nudismist vaid sinna juurde kuuluvatest seiklustest - pornovideotest avalikel ekraanidel, „mängualadest", swingersite-pidudest, isegi töötubadest ja teistest ettevõtmistest, mis seotud mõistagi alasti olekuga. Mida rohkem võimalusi üks täiskasvanutele mõeldud puhkus pakub, seda suurema hinde Trivago hotellile siivutuse skaalal andis.

Desire Resort Spa Riviera: Puerto Morelos, Mehhiko
Trivago hinnang siivutuse skaalal: 8/10

Basseinides alasti ujumine on täiesti igapäevane osa selles kuurordis.

Cancunis pidutsemine võib näida apetiitne kevadepuhkuse otsijatele. Siin pakutakse kõik hinnas teenust ainult paaridele. Kõik hinnas teenuse puhul ei tehta nalja: sellega käib kaasas sviit, milles on mullivann neljale, et soovi korral saaks külla kutsuda ka uusi sõpru.

Hotell Montmartre Mon Amour: Pariis, Prantsusmaa
Trivago hinnang siivutuse skaalal: 4/10

Hotel Montmartre Mon Amour lisab muidu romantilisele Pariisile vürtsi juurde.

Pariis on teada-tuntud armastajate linn. See butiikhotell - väiksemate tubadega eksklusiivsem ja privaatsem hotell - pakub kahtlemata kõike seda, mida armastajad otsivad. Näiteks on hotelli asukoht juba Pariisi selles linnaosas, kus on kõige rohkem kiiksuga ööklubisid, peep-show kohti ning ka maailmakuulus Moulin Rouge'i kabareeklubi, kus populariseeriti skandaalne kankaani tants. See nelja tärni hotell on ood 19. ja 20. sajandi armastajatele, mille tubade seintel on freskod Edith Piafist ja Jean-Paul Artrest. Külalised saavad broneerida ka „Hädaabipaketi", mis sisaldab endas „Armastuse kastikest", roosiõisi voodil ning pudelit šampanjat. Selle paketi raames pakutakse ka tuppa tellitavat massaažiteenust.

Turtle Cove Beach Resort: Cairns, Austraalia
Trivago hinnang siivutuse skaalal: 6/10

Pole särki, pole pükse, pole ka probleeme. Vähemalt nii arvatakse Turtle Cove Beachi kuurordis troopilisel Queenslandil.

Turtle Cove reklaamib end kui vaid täiskasvanutele mõeldud LGBT kuurorti. Tegemist on privaatse paigaga, milles riiete kandmine on vabatahtlik. Seega külalised võivad ringi liikuda nii nagu nad siia ilma sündisid - ilma riieteta. Paarid, kes soovivad sotsialiseeruda, saavad minna hotelli avalikku soojendusega mullivanni, mis on avatud ööpäevaringselt. Need, kel rohkem raha näppude vahel, võiksid valida Absolute Beach Front sviidi, millel on privaatne katuseterrass vaatega imelisele Korallimerele.

Desire Pearl: Puerto Morelos, Mehhiko
Trivago hinnang siivutuse skaalal: 9/10

Nii näeb see välja väljast... ja seest.

Oleme tagasi Mehhikos. Sel korral Desire Pearl'is, kus külalised võivad endid hellitada fantaasiamenüüga, milles on oma osa ka erootilistel tegevustel. Näiteks võib enda magamistuppa tellida personaalse videooperaatori. Teine võimalus on pea ees sukelduda toidumängudesse ning tellida komplekt, mis sisaldab šokolaadi, maasikaid ja vahukoort. Tavatoale alternatiiviks võib broneerida täiskasvanute mänguruumi, kus külalised saavad intiimsemaid eksperimente läbi viia. Selleks on kasutusel armuvoodi, kiik, sensuaalsust lisav baarikapp kõikvõimalike õlide ja muu põnevaga, šampanja, maasikad ja šokolaad. Lisaks saab hotellis õppida postitantsu, läbida massaažikoolitus paaridele, milleks kasutatakse söödavaid õlisid ning mis kätkeb endas ka mänguasjade ja mullivanni ning Kamasutra vahendite kasutamist.

Hedonism II: Negril, Jamaica
Trivago hinnang siivutuse skaalal: 6/10

Kõikvõimalikke asju hakkab juhtuma Hedonism II-s siis, kui Jamaica päike loojub.

Selles nelja tärni hotellis on 280 luksuslikku sviiti, milles kõigis on mullivannid ja vihmasegistiga dušid. Riiete kandmine pole siin kohustuslik. Selles hotellis on välibassein, privaatne nudistirand ning öine täiskasvanute programm. Olemas on ka nn dark-room, kus paarid, aga ka üksikud naised ja mehed saavad teineteisega „lähemalt" tuttavaks - ruumi ilmestab hämar valgus, pehmed padjad ning voodid, mis on ääristatud seintelt voolava veega.

Hidden Beach Resort - Au Naturel Club: Cancun, Mehhiko
Trivago hinnang siivutuse skaalal: 7/10

Siin on riiete kandmine mõistagi vabatahtlik, kuid mütsi võid siiski pähe jätta.

Pole päris selge, mida sisaldab kohalike joogivesi selles Mehhiko piirkonnas, kuid tegemist on kindlasti ühe siivutu kohaga. Sel korral viie tärni hotell, valge liiva rannaga Cancunis. Külalised võivad kogu päeva veeta alasti. Teiste tegevuste hulgas pakutakse on esindatud alasti restoran, alasti baar ning alasti disko.