Baarisafari võiks seal kesta nädalaid, palju kauem, kui puhkusegraafik seda lubab. Milline on aga Bangkoki suur viisik – viis kõige uhkemat ja suursugusemat katusebaari, mida lihtsalt peab nägema? Silvia Pärmanni edetabel on järgmine.

1. The Moon Bar, 61. korrus

Nauditav dekadents keset pilvelõhkujaid, eriti koos kokteiliga Sex on the Moon. Maapealsed asjad tunduvad ebaolulisemad kui kunagi varem.
Hotell Banyan Tree, www.banyantree.com

2. Restoran Sirocco ja Sky Bar, 63. korrus

Kahtlemata kuulsaim ja glamuurseim, ent populaarsuse tõttu ülerahvastatud ning baaripersonali mure selle pärast, et keegi alla ei kukuks, on pisut väsitav. Restorani hinnad on kõvasti kõrgemad kui maja ise.
Lebua State Tower, www.lebua.com/sky-bar

3. The Red Sky, 55. korrus

Siami piirkonnas hiiglaslike kaubanduskeskuste kohal asuv baar on suurepärane koht, kuhu hommikul ostetud kingade ja kleidiga minna. Kogu selle ilu taustaks mängib tavaliselt mõni džässansambel.
Centara Grand Hotel, www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/

4. Cloud 47, 47. korrus

Bangkoki uusim ja suurim katusebaar püüdleb korraga glamuuri ja ratsionaalsete hindade poole ning on leidnud päris hea tasakaalu.
United Centeri büroo katus, www.cloud47bangkok.com

5. Park Society, 29. korrus

Ehk kõige ööklubilikum oma valgustuse ja DJdega Bangkoki pimedates öödes. Muusika on just parasjagu nii vali, et kui ei taha kellegagi rääkida, siis on seda lihtne vältida.
Hotell Sofitel So, www.sofitel.com