Lend Ateenasse alates 299 eurot*

* Edasi-tagasi lennu hind Tallinn-Ateena-Tallinn, ei sisalda äraantavat pagasit, kohtade arv piiratud, hind võib muutuda.
* Pagasit on võimalik juurde osta enam kui 2 tundi enne väljalendu Aegean Airlines’i kodulehelt hinnaga 30-40 eurot/ suund (vastavalt lennuhooajale). Enne lendu lennujaamas on pagasi juurdeost 10-20 eurot kallim (vastavalt lennuhooajale).

Aegean Airlines pakub täisteenindusega lühikese ja keskmise pikkusega lende alates 1999. aastast. Pardateeninduses sisaldub tasuta toitlustus.

Aegean Airlines’i 2016. aasta lennuplaanis on 145 sihtkohta, koos 2013. aastal omandatud Olympic Air’iga pakutakse lennuvõimalust lisaks rahvusvahelistesse sihtkohtadesse ka 34 kodumaisesse lennujaamat. 61 lennukist koosnev lennukipark on üks Euroopa noorimaid.

Aegean Airlines’i lojaalsusprogramm on Miles+Bonus ning olles Star Alliance’i, saab Aegean Airlines’iga lennates teenida punkte ka näiteks Miles&More või Eurobonus programmidesse.

Skytrax reisija rahulolu uuring hindas 2016. aastal Aegean Airlines’i Euroopa parima lennufirma tiitliga juba seitsmendat korda, sama tiitel on lennufirmal ette näidata ka aastatest 2009 ja 2011-2015.

Lisaks Tallinnale avas Aegean Airlines otselennud ka Riiast Ateenasse - lennud toimuvad korra nädalas kuni 24. septembrini 2016.

Vaata lisaks aegeanair.com

Jaga
Kommentaarid