Villa Ammende aias ootab Naudingufestival „Tunne“, kus häid emotsioone pakuvad mitmesuguste kunstiliikide esindajad. Laupäev algab seal õige vara lastehommikuga, vanemad saavad teha mõnusat juhendatud hommikvõimlemist.

VahuVeiniViikend paradiisisaarel tähendab peente maitsete degustatsioone Kärdla jahisadamas ning mereäärse päikseloojangu nautimist koos hea muusikaga.

Keha ja meele eest korraga hoolitseb juba kaheksandat korda Haapsalu joogafestival. Lisaks heale peamiselt lambalihast valmistatud toidule pakuvad põnevust Eesti meistrivõistlused lambaliha grillimises Uulu Lamba Vestil, kus saab õpitubades teada muudki kasulikku ja põnevat lammaste kohta. Ning eks ole naudinguks lapsevanemale ka rahul, rõõmus ja väsinud laps, näiteks pärast Võru lastefestivali „Rõkkab rõõmust maakera“ tsirkuse, mustkunsti, seikluste ja muu põnevaga.

Võru lastefestivali „Rõkkab rõõmust maakera“. Foto: Visit Estonia

Suurematest ja tuntumatest muusikasündmustest leiavad sel nädalavahetusel aset Saaremaa ooperipäevad ja Viljandi folk. Väiksema mastaabi austajaid ootavad elektrooniline ja eksperimentaalne Kalana Sound Hiiumaal, Haapsalu vanamuusikafestival ja Pärnu bluusipäevad. Tartu looduslikus amfiteatris Toomemäel teeb rahvale tasuta vabaõhukontserdi Vanemuise sümfooniaorkester ning eri stiilides kvaliteetsed helid kõlavad Ida-Virumaal Rannapungerja tuletorni juures.

Vanemuise suvekontsert. Foto: Visit Estonia