Need viis magamiskapslit on igaüks ise nägu ja erinevas maailmanurgas, kuid sedalaadi magamisvõimalusi tekib suurtesse lennujaamadesse aina juurde. Üks magamiskapsel on koguni hotelliketi poolt paigaldatud ja sama nimega, nagu nende modernne hotell linnas. Mõjub reklaamina - pakutakse ju ikkagi seda, mida hotellid peaksid oskama pakkuda kõige enam - mugavat ja head und.

1. Sleepbox, Šeremetjevo

Kuupi mahub kuni kolm voodit ja ööbida saab koos kiire unepausi jaoks kõige olulisema asja - äratuskellaga, mis enne järgmist lendu õigel ajal üles ajab. Punkris puuduvad pesemisvõimalused, kuna selleks pole lihtsalt ruumi. Kuid muud mugavused - televiisor, seinakontaktid, lugemislamp, pehme küljealune - on olemas.

2. Yotel, Heathrow

Moskva kapslitest avaram Yotel on tegelikult rohkem hotelli moodi ööbimisvõimalus otse lennujaamas. Tuba on küll kitsas, kuid mahutab klaasseina taga isegi väikese dušikabiini. Ka rätikud ja pesemisvahendid on komplektis. Öömaja maksab 39 dollarit neljaks tunniks, terveks ööks aga 93 dollarit. Ehk siis vaatamata oma kitsastele oludele on hind siiski täiemõõdulise korraliku hotelli vääriline.

3. Snoozecube, Dubai

Väikesed helikindlad kapslid Dubai rahvusvahelises lennujaamas on saadaval kas 21 dollari eest tunniks ühekohalisena või 28 dollari eest tunnis kahekohalisena. Terve öö (soodsamat) hinda kodulehel välja ei toodagi, küll aga lubatakse, et vanemad inimesed ja lastega reisijad saavad eelisjärjekorras paremad kohad. Miinimumpeatus peab kestma vähemalt kaks tundi. Kuubi mugavusteks on puuteekraaniga teler-multimeediakeskus, WiFi ja loodusest inspireeritud valgusseinad.

4.Napcabs, München

Tööstuslikku ahju või taaraautomaati meenutav kapsel Müncheni lennujaamas pakub 200 x 80 cm suurust voodit (alla-kahemeetristele seega sobib), WiFi-t, multimeediaseadet, televiisorit, äratuskella, nagi, kardinaid, konditsioneeri. Loetelu on mugavustest on pikk, kuid siingi ei saa endale värskendavat kapslidušši lubada. Töisematele kasutajatele on töölaud suurusega 65 x 50 cm. Kapslis asuv ekraan hoiab kursis saabuvate-väljuvate lendudega.

5. Sam´s Snooze at My Place, New Delhi

New Delhi Indira Gandhi rahvusvahelises lennujaamas saab kapslis vajalikud ootetunnid magades mööda saata 12 dollari eest tunnis. Pika nimega ööbimiskuubikud on peidetud lennujaama vaiksematesse-rahulikumatesse soppidesse, kust neid on selle võrra ka keerulisem üles leida. Kui kapsel leitud, saab sisemuses nautida laadimispistikute olemasolu, televiisorit ja tasuta WiFit.