“Neljapäeval sõlmitud lepingu kohaselt võtab Tallinn Viimsi ja Grand Rose Spa omanikfirma oktoobri keskpaigast üle Eesti ühe populaarseima – Meresuu – spaa ja hotelli opereerimise,” lausus SPA Tours OÜ osanik ja juhatuse liige Kalle Kuusik.

Kuusiku sõnul jätkab uus operaator Meresuu tegevust senistel alustel koos praeguse personaliga. “Lõppenud suvehooaeg kujunes edukaks ja eelbroneeringud sügistalviseks perioodiks on head ning oleme veendunud, et Meresuu on ja jääb üheks populaarseimaks spaaturismi sihtkohas Eestis,” lisas ta.

Kuusik märkis, et Meresuu arendamisel saab Viimsi ja Kuressaare Grand Rose spaahotelli operaator kasutada oma olemasolevaid turunduskanaleid, pakkudes nii praegustele kui ka potentsiaalsetele klientidele võimalust lõõgastavaks puhkuseks kolmes eriilmelises Eesti piirkonnas.

Meresuu Spa & Hotel on Narva-Jõesuus tegutsev 109 toaga spaahotell, mis pakub vee- ja saunakeskuse, erinevate spaaprotseduurite, majutuse ja toitlustuse teenuseid. Tallinn Viimsi SPA on spaa- ja hotellikompleks Viimsi poolsaarel, Tallinna kesklinnast 15 minutise autosõidu kaugusel. Hotellis on 110 numbrituba, ilu- ja tervisekeskus, lastekeskus, spaa- ja saunakeskus peredele, SPA18+ täiskasvanutele ning spordikeskus. Grand Rose SPA Hotel on 66 toa ning spaa- ja saunakeskusega hotell Kuressaares, mis lisaks majutusele pakub klientidele spaaprotseduure, restorani ja konverentsikeskuse teenuseid.