Youtube´i kasutaja Vince Stravix postitas netti video, kus on näha salakaameraga filmitud toateenindaja, kes teeb hotellikülalise numbritoas midagi enamat, kui vaid tolmupühkimist ja voodilinade sirgekstõmbamist.

Selgub, et hotellitöötaja on üsna uudishimulik: sorteerib kummikinnastega turisti asjades, vaatab sülearvutisse, proovib tahvlit käima panna ja kiikab saabunud postipaki sisemusse.

Lõpuks tehakse muidugi ära ka kõik vajalikud hotelliteenindaja toimingud: vahetatakse käterätid, puhastatakse pinnad, korastatakse voodi ja kõik jääbki nii, nagu peab. Pahaaimamatu külastaja ei saakski kuidagi teada, et vahepeal on piilutud tema nutiseadmetesse ja isiklikesse asjadesse.

Vince Stravixi 5. novembril postitatud skandaalne video kogus esimestel päevadel üle miljoni vaatamise. Autor keeldub USA-s asuva hotelli nime avaldamast, sest usub, et ükski hotellikett ei saa oma töötajate käitumist sellises olukorras täielikult kontrollida. Stravix soovitab siiski edaspidi oma asju niisama toas laokile mitte jätta, vaid need võiks vähemalt silma alt ära peita. Kommentaatorid lisavad, et tõenäoliselt ei tahtnud koristaja midagi halba, vaid uuris lihtsalt asju, mida ta oma palga eest endale kunagi lubada ei saaks.

Samuti märgitakse kommentaarides, et koristamine algas tualetist ja vannitoast, hiljem tehti samade kinnastega voodit ja katsuti hotellikülalise isiklikke asju.