The Guardianile oma hirmsast, kuid õnneliku lõpuga kogemusest rääkinud benjihüppaja jaoks läks kõik pealtnäha halvasti, kui lõppkokkuvõttes ülimalt hästi: ta jäi ellu. Õnnetusest on olemas video ja mõned pildid, kuidas alla orgu kärestikulise jõe poole süüstev hüppaja järsku jõkke kaob, 30 meetrit kummiköit järgi lohisemas ning jalad kinni seotud.

Viimased hetked kumminööri otsas enne selle katkemist.

Langemine kestis neli sekundit, mäletab Erin oma jutustuses The Guardianile. Õnneks oli enne pikalt sadanud ja jõgi hüppe all oli veerohke. Hommikul oli aga vees nähtud ka krokodille. Kuid hoopis hullem probleem oli hüppajal vette kukkudes köiega, sest see oli endiselt ümber jalgade seotud ja vedas inimest vee alla. Lõpuks jäi köis kuhugi kinni ja hakkas Erinit vee alla vedama. Lisaks sai end peale libedate kivide vastu ära löömist ikkagi kaldale vinnata.

Vees mässamine kestis 40 minutit. Parameedikud saabusid tunde hiljem. Lisaks oli benjihüppaja valele kaldale ujunud ja tal polnud Zimbabwesse saabudes passi kaasas. Luumurde polnud, selgus hiljem haiglas, kuid viga olid saanud kopsud.

Benjihüppaja vigastused seljal.

Aastas hüppab Victoria joa juurest benjihüpet üle 50 tuhande hüppaja ning varem polnud sellist õnnetust juhtunud. Hüpe tehakse 111 meetri kõrguselt sillalt jõe kohale, mis on Sambia ja Zimbabwe vaheliseks piirijõeks.