See kõik tehakse läbi ühe päeva jooksul või kui oled eriti kiire - ühe tunniga.

Ekstreempaketi nimeks on 5X1NZ. Tegevused toimuvad Uus-Meremaa Lõunasaarel Queenstowni lähedal, mis on riigi tuntuim ekstreemspordikeskus.

Osalejad teevad langevarjuhüppe, laskuvad lumelauaga, sõidavad mägirattaga, sooritavad sillalt benji-hüppe ja lõpuks teevad hullumeelse sõidu kiirkaatriga.

Atraktsioon on kokku pandud Uus-Meremaa turismiameti ja reisikorraldaja STA Traveli poolt.

Organiseerijad nimetavad seda adrenaliiniotsijate ülima unistuse täitumiseks - see on võimalus ühe päeva jooksul teha läbi viis maailma kõige adrenaliinirohkemat seiklusspordiala.

Langevarjuhüpe tehakse kopterilt Coronet Peaki nõlvadele Queenstowni kohal, kust saab lumelaua või suuskadega pehmel puudrilumel alla söösta. Kui lumi lõpeb, hüpatakse juba mägirataste selga ja jätkatakse laskumist, kuni jõutakse sillani, millelt saab alla mägijõkke benji-hüppe teha. Hüppaja püütakse kinni all ootavas kaatris, millega jätkatakse kohe teekonda kärestikulisel mägijõel.

Langevarjusportlane Chuck Berry läbis kõik viis seiklusala 60 minutiga, nagu ülalolevalt videolt näha. "Ma olen harjunud lennukitest alla hüppama, kuid idee vabalangemisest, millele järgneb lumelauasõit, rattaga laskumine, benji-hüpe ja paadisõit pani mu vere keema," ütles kogenud langevarjuhüppaja. "Minu teada pole keegi teine midagi sellist varem teinud. Nüüd aga saavad piisavalt hullud selle pakutava reisipaketiga järgi teha. Minul igatahes jäi naeratus näole mitmeks päevaks."

Queenstown on kodulinnaks maailma esimesele kommerts-benjihüppele. Nüüdseks on linn saanud aga peamiseks keskuseks seiklussportlastele, kes tahavad tegeleda langevarjuhüpete, kiirkaatrisõidu, helikopterilt suusanõlvale hüppamise, mägirattamatka ja raftinguga.