Akendeta lennuki kontseptsioon, mida selle loojad nimetavad IXION Windowless Jet Concept´iks, tähendab seda, et lennukisalongi ekraanidega kaetud seintel võib näidata mida iganes - mitte ainult ümbritsevat vaadet, mille toovad kätte lennuki väliskülgedel asuvad pardakaamerad.

Seintele ja laele saab näidata ka näiteks salvestatud videot aeglasest kulgemisest üle öise Pariisi või Grand Canyoni või miks mitte kulgeda virtuaalselt maalähedasel orbiidil. "Maanduda" võib tuntud vaatamisväärsuste juurde, paradiisiranda, päikeseloojangut või virmalisi vaatama.

Lisaks vaadetele saab seinu kasutada ka multimeedia jaoks. Õige vaatenurga all näidatakse kasutaja juurde seinale parallaksiefektiga teleriekraani, mis võib salongis vaatajaga kaasa liikuda ja on nähtav vaid talle. Samale seinapinnale saab luua kaks videopilti, mis on vaadatavad vaid kindla nurga alt.

Et lahendusele ka populaarset ökohõngu anda, näevad disainerid ette lennuki kere katmise kaarjate päikesepaneelidega, mis interjööri hiigelekraane elektriga toidavad.

Kuigi kabiiniseinte taga võib olla igav öine lend üle ookeani, näevad reisijad sees hoopis ilusamat hõljumist öise Pariisi kohal.
Seintele saab tekitada ka õiges suunas nähtavaid väiksemaid ekraane.
Videoseinal saab pidada ka videokonverentsi.
Kui avar vaade on ära tüütanud, saab väljavaadet kitsendada just nii suurte illuminaatoritega, nagu vaja.
Munamäest üle lennates võib IXION-i lennukis vaadata hoopis sellist vaadet.
Akende asemel on lennuki välisküljel päikesepaneelid, mis sisemisi ekraane toidavad.