Küsi sind huvitava spaa teema kohta Laulasmaa SPA spetsialist Sigrid Tammeselt.

1. Kuidas valite lisaväärtuse loomiseks protseduure/tegevusi/ravisid?
Kuna Laulasmaa Spa asub mererannal ja hotelli ümbritseb männimets, siis paratamatult saab see üheks osaks meie spaast. Meie Merelise Ilu-ja Spaa keskuse hoolitsustes pakume kõike head ja kasulikku, mida annab meile meri ja loodus. Nii oleme oma spaasse valinud kosmeetikasarja, mille toodetes sisaldub merevett, muda, vetikaid, mere- ja mereäärseid taimi.

Kõik keha ja näohoolitsused algavad kindla mereudurituaaliga, kus õhku pihustatakse merevärskusehõngulist mereveekontsentraati ja meeli rahustab lõõgastav seerum, mis paitab lõhnameeli, samas laseb unustada argimured.

Ka hoolitsuste nimetused ja tubade nimed on inspireeritud merest ja loodusest — „Mereaarded“, „Mereveepärlid“, „Merehingus“, „Rannaroosi tuba“, „Merekarbituba“, „Rannamänni tuba“ jne. Iseenesest mõista kuulub siia juurde hubane küünalvalgus ja mahe mereline muusika.
Spakontseptsiooni ühtse terviku eesmärk on pakkuda täiuslikku lõõgastust kehale ja emotsiooni meeltele.


2. Kas olete kuulnud universaalsest mikrovereringe elektromagnetstimulaatorist BEMER ja mille põhjal võtaksite seisukoha selle kasutusmõistlikkuse suhtes?
Laulasmaa on wellness-tüüpi spaa ja seetõttu meie teenuste valikus meditsiiniliste seadmetega läbi viidavaid spaahoolitsusi ei ole.

3. Kas Laulasmaa SPA planeerib laieneda lähima 2 aasta jooksul?
Laulasmaa Spa arengukava kohaselt on esimesed suured sammud laienemise osas juba toimunud. Nii lisandus 2014 a septembris meie poolt opereeritavate hotellide perre Tallinna kesklinnas paiknev 4 tärni äri- ja konverentsihotell Euroopa (www.euroopa.ee) ning alates jaanuarist 2015 3 tärni tasemega hotell Tallinna Sadama D-terminali kõrval. Viimane on hetkel läbimas totaalset uuenduskuuri ja hotell avab klientidele uksed 27.veebruaril uue nimega „Tallinn Seaport Hotel“ (www.seaporthoteltallinn.com).

4. Kas teil on tulemas mingeid huvitavaid uusi teenuseid?
Kõige enam lisandub püsivalt uusi teenuseid just spaas. Selleks hoiame end pidevalt kursis spaa- ja kosmeetikamaailmas toimuvaga ning meie hoolitsuste valik täieneb pidevalt. Meie uusimate spaahoolitsusteks on näiteks „Kuld merest“, mille põhiliseks tegijaks on kuldne vetikas. Kuldsel vetikal on võime absorbeerida väärtuslikud elemendid ja muuta need nahale kandes mitmel moel kasulikuks. Uusimate hoolitsuste hulka võib ka lugeda massaaži ehtsate merekarpidega, mille tulemusel saab nahk uue elujõu, annab sellele energiat ja tasakaalu.

Alates märtsist läbib uuenduskuuri ka meie kohviku „Kohwicca“ menüü. Uue menüü märksõna on „kevadine organismi turgutus“. Põnevad smuutid ja üllatavad salatid saavad uues menüüs oma kindla koha.

Lisaks on alates veebruarist väiksematel seltskondadel, 15 — 25 inimest, võimalik pidada omi tähtpäevi või seminarijärgseid koosviibimisi merevaatega uues, kohe restorani kõrval asetsevas privaatsemas eraldatud ruumis, mille menüü- ja joogivaliku saab klient ettetellimisel teha nii a´la carte restorani kui ka kohviku menüü alusel.


5. Kuidas mõjutab vene turistide olukord Laulasmaa Spad? Kas tihedas konkurentsis on oodata ka hindade alanemist.
Laulasmaa Spa suurim tarbijaskond on viimasel 4 aastal olnud eelkõige eestlased ja eestimaalased, kes talvekuudel moodustavad kõikidest majutujatest kohati isegi 80%. Vene turistide osakaal on läbi aasta jäänud alla 8%-i. 2014 aastal lootsime küll SRÜ riikidest saabuvate külaliste osas märgatavat kasvu, mis rubla languse tõttu alates sügisest aga pidurdus. Seega tänu vene turistide madalale osakaalule see Laulasmaa Spa täituvust ega tulemusi oluliselt ei ole mõjutanud. Äsja lõppenud jaanuari alguses jäi küll suur osa vene uusaastaks planeeritud tubadest venelastele müümata, kuid mis kiirelt broneeriti täis eestlaste poolt, kes varasematel aastatel jaanuari koolivaheajal pole meile lihtsalt mahtunud.

Laulasmaa spaapakettide hinnaskaala on väga lai, alates 59€/öö kahele, sõltuvalt toatüübist ja selle kasutusajast. Meie hind sisaldab alati lisaks majutusele hommikumantleid toas, rikkalikku hommikusööki ja piiramatut vee — ja saunakeskuse kasutust. Soovitan kindlasti tulla tutvuma meie eripakkumistega turismimessile Tourest, kust väga hea hinnaga on võimalik soetada ka suviseid majutuspakette.

6. Viimsi SPA-l on 18+ spaapuhkust võimalik tellida, kas ka teil on tulemas midagi ainult täiskasvanutele?
Käesoleval hetkel jääme olemasoleva kontseptsiooni juurde, ehk siis kogu meie sauna ja veekeskuse alal ei ole vanuse osas piiranguid ning eristusi. Kõik saunad ja basseinid on avatud igal ajal kõigile külastajatele.

7. Miks teie infrapunasaun pidevalt kinni on?
Infrapuna saun on ainus veekeskus olev saun, mis on eraldiseisev saunateenus. Pool tundi infrapunsauna maksab 8€.


8. Millist paketti soovitaksite tellida valentinipäevaks? Kas teil veel on kohti või kõik on juba ära broneeritud?
Veebruari- ehk sõbrakuu ostetuim pakett on olnud spetsiaalselt selleks koostatud „Romeo ja Julia“, kuhu peale hotelli ja veekeskuse kuuluvad ka massaažid, vein ning romantiline õhtusöök koos ahvatleva šokolaadi-vahuveinimänguga. 14.veebruariks valmistusid meie kliendid sel aastal varakult, seetõttu olid vabad toad ja ka restoranikohad paraku välja müüdud juba nädalapäevad varem. Romantikat pole aga meie elus kunagi liiga palju, seega soovitan tulla seda Laulasmaale otsima ka pärast 14. veebruuari! Romeo ja Julia paketti saab on saadaval kuni märtsikuu lõpuni. Kel huvi, saab sellega täpsemalt tutvuda meie koduleheküljel.

9. Kas Laulasmaa SPAL on plaanis lähiajal renoveerida oma ruume (saunad jne).
Enne Laulasmaa Spa taasavamist, kevadel 2011, muudeti veekeskuse saunade ala võrreldes eelnevaga täielikult – kõigile keskuse külastajatele ühiseks kasutuseks ehitati kokku 5 uut sauna: kivi-, auru-, soola-, puuküttega saun ja ka sanaarium. Tänaseks on selge, et meie tolleaegsed arvestused külaliste hulga osas olid liiga tagasihoidlikud ning saunad on osutunud arvestades meie külastajate hulka veidi väikesteks. Seetõttu on täna meie töölaual juba uued plaanid nii ümberehitusteks kui ka remontöödeks just vee- ja saunakeskuses. Loodame töödega alustada veel selle aasta teises pooles.

10. Milliseid tegevusi saab teie juures teha suvel ja milliseid talvel?
Suvine hitt on Laulasmaal muidugi rand ja meri. Mõnusat fiilingut annavad sellele Kariibimere rütmidega Cooler Rannabaar otse rannaliival, ning hotelli ees ääretult mõnus terrassiala. Lõõgastuda saab ilusate ilmadega ka metsa all olevail diivanitel ja võrkkiikedel. Sportlikuma eluviisi harrastajaile on rannas 2 võrkpalliplatsi ning kohalikku kogukonna eestvedamisel valmis möödunud sügisel 7 km-ne märgistatud matkarada ümber poolsaare. Lisaks saab laenutada jalgrattaid, nii nagu ka võrkpallivarustust. Kes päris golfi ei mängi (Eesti vanim golfiklubi Niitväljal asub meist vaid 7 minutilise autosõidu kaugusel), saab kätt harjutada meie 6-rajalisel minigolfil. Uus õuealal paiknev välimale oli möödunud suvel õhtuti üks külastajate meelismänge. Lisaks on võimalik nautida mõnusaid kontserte, tantsuõhtuid ja ka teatrietendusi nii Lohusalu sadamas kui ka Kõltsu mõisas. Mõlemad paigad asuvad meist vaid 3 km kaugusel, kuhu on paras matkata nii jalgsi kui ka ratastel. Paljudele üritustele saab meie käest tellida juba valmispaketi, kus lisaks majutusele ja õhtusöögile ka vastavad piletid juba sees.

Talvine Laulasmaa pakub aga pikki mereäärseid jalutuskäike ja seejärel tubaseid tegevusi. Kui vee- ja saunakeskusest isu täis, meelishoolitsused (Laulasmaa Mereline Spaa pakub üle 60 erineva keha- ja iluhoolitsuse!) ja mõnus õhtusöök tehtud, saab mängida piljardit või aktiivseid arvutimänge X-boxist. Talveks on minigolfirajad toodud Rannaresidentsi suurde saali, ehk hoolimata lumest ja külmast, saab ka talvel golfi mängida.

11. Milline on kõige rahustavaim SPA protseduur ja massaaž mida pakute?
Kõik Laulasmaa Merelise Spa keha ja näohoolitsused algavad kindla mereudurituaaliga, kus õhku pihustatakse merevärskusehõngulist mereveekontsentraati ja meeli rahustab lõõgastav seerum, mis paitab lõhnameeli, samas laseb unustada argimured. Kõik see pakub lõõgastust kehale ja emotsiooni meeltele.
Äärmiselt keeruline on välja tuua seda kõige enam lõõgastavamat hoolitsust (kõik spaa hoolitsused on lõõgastava toimega), kuid mõned näited siiski:

  • Signatuur hoolitsus „Oligomer Spa“ (90 min)
  • Signatuur hoolitsus „Oligomer Spa“ (60 min)
  • „Sea holistic“ (60 min) 
  • Kehahoolitsus „Kuld merest“ (60 min)
Kõikide Laulasmaa Spas pakutavate hoolitsustega saab tutvuda meie
.

12. Kas teie juures saab pidada ka pulmavastuvõttu?
Kui kliendi soovid ja ootused ning Laulasmaa Spa võimalused kattuvad, saab meie juures mistahes vastuvõtte korraldada. Ka pulmavastuvõtte. Saatke oma päring koos soovide ja kuupäevadega meie müügiosakonna meiliaadressile sales@laulasmaa.ee

13. Asute suhteliselt kaugel Tallinna kesklinnast, kas teie hinnangul on tulu ka vähemaks jäänud või plaanite ehk tuua mõne teise maja Tallinnale lähemale?
Arvestades meie suhteliselt privaatset mereranda hotelli ukse ees, ümberringi rahustavat männimetsa, asume Tallinnale vägagi lähedal (tipptunnil vastupidises suunas liiklemisel jõuab kohale 45 minutiga). See on just paras kaugus, et korraldada endale, sõpradele või perele mõnus puhkus, kuhu kohalejõudmiseks ei pea liialt palju planeerima ei aega ega kütuseraha. Ehk siis vaid 45 minuti sõidu kaugusel ootavad teid mereäärse metsatuka sees soe veekeskus, lõõgastavad spaahoolitsused, suussulav õhtusöök, kohev padi ja satiinlinad. Kui puhkusekoht jääb kodule liiga lähedale, ei pruugi see enam puhkusena tunduda, vaid on hoopis nagu küllakäik naabrite juurde, kust mingite tundide pärast ikka koju tagasi minnakse. Ja siis tuleb hommikusöök paraku juba ise teha!
Ehk siis Tallinnale lähemale meil spaahotelliga täna plaanis tulla ei ole.

14. Milline on teie kõige luksuslikum pakett?
Valmispakettidest on kõige luksuslikum toode Romantikapakett ööbides sviidis! Kahetoalise sviidi juurde kuulub suur vannituba koos privaatse saunaga, lisaks imelise vaatega merepoolne suur rõdu. Saabudes ootab külastajaid toas puuviljavaagen ja meie oma köögis valminud käsitöökommid. Spaahoolitsustest on paketis 60 minutiline duaalmassaž (massaaž kahele samas ruumis). Lisaks võib tellida veel täiendavaid spaahoolitsusi ja külma kihiseva šampuse koos pokaalidega tuppa ootele. Loomulikult on paketis ka kõik tavapärane, ehk hommikumantlid toas, hommikusöögid ning piiramatu vee- ja saunakeskuse kasutus.

Tegelikult on aga kõige luksuslikumad paketid spetsiaalselt tellitud lisadega, ehk konkreetse kliendi ja tellimuse käigus tehtud nö tailor-made paketid, millede ettevalmistamisel oleme kliendi soovil viinud enne kaaslasega saabumist tuppa nii sadu roose aga ka ettesoovitult punaseid roosiõie lehti voodile. Erilisi hetki peab ju tähistama nende hetkede vääriliselt ja meil on väga hea meel, kui saame sellistel hetkedel oma külalistele võimaluste piires abiks olla.

Jaga
Kommentaarid