Aasta linna auauhinna võitis Orlando pühendumuse ja parandamatu optimismi eest ööklubis Pulse toimunud massmõrva tagajärgede silumisel. Aasta uuendaja tiitliga pärjati Richard Gray, kelle eestvõttel loodi Floridas Greater Fort Lauderdale Convention & Visitors Bureau – esimene paik, mis turundab end kui sugu vahetanud inimeste kogukond.

Berliin ja London hääletati üheskoos parimateks kohtadeks üksikutele ja LGBT-inimestele. Igal aastal külastab Berliini LGBT-festivali, muu hulgas ka Christopher Street Day paraadi, mis toimus esmakordselt juba 1979. aastal, ning Berlin Pride’i, sadu tuhandeid inimesi. Berliinis asub ka esimene suur gaydele mõeldud varjupaik ja sõjapõgenikelaager, mis Saksamaal asutatud.

New Orleansis toimub festival Southern Decadence valiti parimaks festivalikohaks. Auhinnasaajate hulka jõudsid ka Madriid Hispaaniast (toiduparadiis), Puerto Vallarta Mehhikost (päikeserõõm), SoMa San Franciscost (kuumim gay-naabruskond), Stockholm (tulevane sihtkoht), Aspen Coloradost (talvemuinasjutt) ja New York (kultuuripealinn).

Auhinnad anti üle LGBTQ 17. turismi aastakonverentsil.

Allikas: lonelyplanet.com