Finnairi reisijad saavad omale meelepärase vahepeatuse planeerida veebilehel stopover.finnair.com. Vahepeatuse pakette on erinevatele võimalustele ja maitsetele, alates viietunnisest kiirest linnatiirust kuni viiepäevase põhjaliku ringreisini.

Finnairi reisitoodete juhi Anssi Partanen sõnul on võimaldab uus teenus puhata lendude vahepeal ning avastada samas ka Soomet. "StopOver projekt sobib väga hästi nii meie laieneva sihtkohtade valiku kui ka kasvava huviga Soome kui turismisihtkoha vastu Aasia turistide seas. Samas sobivad pakutavad Soome tuurid reisijatele ükskõik millisest Finnairi sihtkohast," lisas Partanen.

Näiteks saab lennujaamast vaid poole tunniga Helsingisse, mis pakub nii mereäärset rahulikku keskkonda, hubaseid kohvikuid kui unikaalseid restorane ning hotelle. Samuti ei ole puutumatu loodus Soomes kunagi kaugel. Päeva võib veeta nii laevakruiisil Soome lugematute saarestike vahel või hoopis rahvusparke avastades. Vahepeatuse Soomes võivad külalised muuta tõeliselt unustamatuks elamuseks, lennates hoopis riigi põhjaossa, et avastada Lapimaa müstilist maastikku.

Erinevad paketid ja vahepeatuste variandid on saadaval alates käesolevast kevadest veebilehel finlandtours.fi