„Nõudlus Eesti turul kasvab ning seega suureneb ka meiega reisijate hulk. airBaltic esitleb uhkusega Eesti reisijatele tehtud kingitust ning Eesti lipu värvidega tutvustame Eestit kogu maailmale,“ räägib airBalticu tegevjuht Martin Gauss innukalt.

„Oleme Magnetic MROs väga tänulikud ja uhked, et airBaltic valis just meie ettevõtte nende üht uuemat lennukit värvima. Eesti hooldusettevõttena oleme tehtud töö üle väga uhked ning nüüd vaatab kindlasti iga eestlane tähelepanelikumalt taevasse, et näha sinimustvalget raudlindu,“ sõnab Magnetic MRO värviosakonna juhataja Rihards Priedkalns.

Meistritööd värvis kokku 15 meest, neil kulus kokku 1000 töötundi ning 250 liitrit kruntvärvi, värvi ja lakki. Sellest kogusest sai lennuki peale 0,12 mm disainikihi.

Selle aasta esimese viie kuuga on airBaltic lennutanud Eestisse ja siit ära 210 000 reisijat, mis tähendab 31% tõusu võrreldes eelmise aasta sama ajaga. airBaltic lennutab Tallinnast Euroopasse, Skandinaaviasse, Venemaale, mitmesse endisesse Nõukogude Liidu ja Kesk-Ida riiki.

Tänu kohaliku nõudluse kasvule lisab airBaltic rohkem otselende väljumisega Tallinnast. Sel aastal lisatakse lausa kolm uut lennuliini ning seega on neil kokku 12 otseliini Tallinnast. Läti lennufirma pakub parimat lennuühendust Tallinnasse ja siit teistesse sihtpunktidesse.

Juunis toob airBaltic Tallinnasse kaks lennukit Airbus A220-300, mis on praegu kõige loodussõbralikum lennukitüüp. See on esimene lennukitüüp, mille puhul on täpselt teada selle mõju keskkonnale, võimaldades nii vähendada CO2 saastet 20% ja NOx saastet 50% võrra.

airBaltic lendab Riiast, Tallinnast ja Vilniusest kokku rohkem kui 70 sihtkohta, pakkudes seega suurimat sihtkohtade valikut ning mugavaimat ühendust Riia kaudu mujale Euroopasse, Skandinaaviasse, endistesse Nõukogude Liidu ja Kesk-Ida riikidesse. 2019. aasta suvehooajal avab airBaltic uued lennuliinid Riiast Dublinisse, Stuttgardi, Lvivi ning Kosi ja Menorca saarele.

Vaata, kuidas ilus eesti lipu värvides lennuk Berliinis Tegeli lennujaamas maandub ja õhku tõuseb:


Allikas: www.airbaltic.com