Hotell Palace’i sõsarhotell, tänavu kümnendat juubelit tähistav ja Eesti parimate hotellide esikolmikusse kuuluv Savoy Boutique Hotell teenindas mullu 10 000 turisti. Kõige rohkem külalisi saabus Hotell Palace’i ja Savoy Boutique Hotelli Soomest ja Venemaalt.

Maailma suurima reisiportaali TripAdvisori külastajate hinnangute ning tagasiside põhjal koostatud ja eelmisel nädalal avaldatud Tripadvisor Travellers Choice Awards edetabeli alusel on Hotell Palace Eesti parim hotell ning Savoy Boutique Hotell on kolmandal kohal. Edetabel kuulub Tripadvisori lehel igal aastal avaldatava paremusjärjestuse alla, mille puhul valituks osutunud saavad Tripadvisori tunnusmärgise "2016 Traveler's Choice" ehk 2016. aasta reisijate valik. Hotell Palace on lisaks juba teist aastat järjest pärjatud ka Tripadvisori parima teenindusega hotelli tiitliga. Savoy Boutique Hotell on World Travel Awards’i poolt valitud Eesti parimaks butiikhotelliks ning seda juba viimasel kolmel aastal.

Hotell Palace’i ja Savoy Boutique Hotelli opereeriva TallinnHotelsi tegevjuhi Ain Käpa sõnul on erakordne, et maineka Tripadvisori Eesti parimate hotellide edetabeli esikolmikus on kaks hotelli, mille operaatoriks on kohalikul kapitalil põhinev ettevõte, mitte rahvusvahelise haardega suurkontsern. „Veelgi erakordsemaks teeb selle asjaolu, et TallinnHotels juhtkonnas on kõik kohalikud, Eesti professionaalid. TallinnHotelsi visiooniks ongi esindada Eestit. See on meile ülioluline ja hingelähedane teema ning teeme selle nimel tihedat koostööd teiste firmade ja riigiasutustega, kes sarnaseid väärtusi jagavad. Oleme tänulikud kinnisvaraomanikele osutatud usalduse eest ja uhked oma kolleegide pühendumise üle, ilma milleta ei ole selline rahvusvaheliselt oluline tunnustus olnud mõeldav,“ kommenteeris Käpp.

Standardtuba hotellis Palace