Kanye reisib praegu oma Saint Pablo Touriga Põhja-Ameerikas ja Kim koos laste – kolmeaastase North’i ja üheksakuuse Saint’iga – on kolinud nende Suures Õunas asuvast 670 ruutmeetrisest ja 25 miljonit dollarit maksvast katusekorterist ajutiselt teise luksuselamisse Los Angeleses Calabasas.

Kim postitas endast aga Instagrami pildi, kus ta lõõgastub New Yorgi katusekorteris, mis võib majutada kaheksa inimest. Selles on neli magamistuba, kus vannituba, väliköök, katusebassein, saun ja kodune treeningsaal.

Asjaolu, et tegemist on korteriga, kus superstaarid peatuvad, on suurt huvi tekitanud. Kuid seetõttu, et tavalisest kolm korda kõrgema tasu eest (10 000 dollarit öö) korterit rentida soovivad puhkajad peavad selle broneerima minimaalselt 31 ööks, on elamispind tavalistele inimestele kättesaamatu.

Staaride puhul aga kehtib lause „mida rohkem sul on, seda rohkem sa saad“ ning nemad naudivad selles katusekorteris peatumist Airbnb kulul. Hoolimata sellest, et nad suudaksid maksmist endale lubada – Kimi isiklikus varanduseks hinnatakse 150 miljonit dollarit ja Kayne’i omaks 145 miljonit dollarit.

Ning ei maksa arvata, et korterit hakatakse näitama Kimi perekonna juhitavas telesarjas Keeping Up With The Kardashians, olgugi, et selle näitamine tekitaks korteri vastu ülisuurt huvi. Maja reeglites seisab, et enam kui 15 osalejaga kogunemised nõuavad eriluba, kommertseesmärkidel filmimine, videote tegemine, foto- ja telesalvestused on majas aga keelatud.

Korteri on Airbnb-sse, kus seda nimetatakse hullumeelseks, üles andnud kinnisvaramaakler Andrew Azoulay. Elamine pakub oma seitsmelt terrassilt ja 408ruutmeetriselt välisterritooriumilt New Yorgile 360kraadist vaadet. Airbnb kohaselt peatub perekond Kardashian-West seal lähematel kuudel.

Allikas: lonelyplanet.com