Elgin Ozlen ning tema tüdruksõber kavatsesid Astor on the Parki hotellis mööda saata vana-aastaõhtu, kui nad ühtäkki avastasid, et nad polegi peol päris üksinda, vahendab news.com.au.

Kuna sellesse tuppa jõudmisele eelnes kaks väljakolimist tubadest, kus ei töötanud küttesüsteem, otsustas pettunud ja šokeeritud paarike rõveda kogemuse visuaalselt jäädvustada ning seda ka avalikkusega jagada.

„Ma tahan, et kõik teaksid. Täna on minu sünnipäev ning sellega olen ma seni pidanud silmitsi seisma," jagas Ozlen mobiiliga jäädvustatud videos.

„Ma märkasin täna oma tüdruksõbra käel, küljel ja kõhupiirkonnas löövet, mille põhjuses polnud praeguse hetkeni kindlad, kuid nüüd on selge, et põhjuseks on see voodi. Ma keerasin voodi kummuli ning vaatepilt, mis sealt avanes, kohutas silmapilkselt. Lutikapesas võis putukaid lugema jäädagi," kirjeldas Ozlen, kuni jõudis madratsit vaadeldes pesani mitmekümne putukaga.

„Mul ei ole aega neid kõiki näidata, aga see ei ole mingi nali. Me ei ole Bronxis, Brooklynis või Queensis. See on Manhattan ja need on lutikad," ütles ta.

„Ma ei suuda seda uskuda. Neid on kõikjal. Loodetavasti ei tule siia enam mitte keegi," avaldas Ozlen lootust.

Ozlen jätkas seejärel kaameraga inspekteerimist ja näitas oma tüdruksõbra nahka, mis oli kaetud putukahammustustega. Tüdruk magas möödunud ööl ses samas voodis ning tema kehal olla sellest olnud ligi 75 hammustust - sõrmedel, kätel, varvastel ja kõhul.

Video põhjal andis oma kinnituse ka putukatõrjuja, et tegemist olla tõesti lutikatega.

Kõnealune hotell - Astor on the Park - on Central Parki vahetus naabruses. Trip Advisori hinnangul on tegu kolme tärni hotelliga.

„Ma läksin täiesti arust ära seda pilti nähes. Need putukad nägid välja nagu nad võiksid rünnata hobuseid. Seal oli terve koloonia, paljunemispesa!" kirjeldas Ozlen New York Daily News'ile intervjuud andes.

Hotell on andnud oma vabandused ning maksnud paarikesele nende raha tagasi.