Nordica juhatuse esimehe Jaan Tamme sõnul soovib Nordica pakkuda Eesti inimestele mugavatel aegadel uusi täiendavaid lende mitmetesse populaarsetesse sihtkohtadesse. “Põhja-Saksa suurimasse linna Hamburgi lendamist oleme juba mõnda aega planeerinud ja kevadel viime selle plaani ellu. Oleme nüüdseks kõik oma kuus CRJ-tüüpi lennukit tööle rakendanud ja järgmisel aastal lisame oma lennuparki veel paar lennukit. See võimaldabki meil lennusagedusi suurendada ja samm-sammult ka uusi liine avada,” selgitas Tamm Nordica lähituleviku plaane. Lisaks on graafikus tagasi eelmise suve populaarsed hooajalised liinid Splitti, Rijekasse, Berliini ja Nice.
“Järgmise suvel toimuvad mahukad remonditööd Vilniuse lennujaamas ja seetõttu on sealne lennujaam suletud. Nordica lendab sellel perioodil, 14. juulist 18. augustini Tallinnast Leedu suuruselt teise linna Kaunasesse,” lisas Jaan Tamm.

Kokku kasvab plaanide kohaselt Nordica lendude arv Tallinnast 2017. aastal ligi 25%. Ettevõte plaanib 2017. aastal teha üle 90% lendudest oma lennukitega. 2016. aasta kümne kuuga lendas Nordicaga 307 606 reisjat. Lendude toimumise osakaal ja graafikujärgne täpsus 15 minuti piires tõusid oktoobris vastavalt 99,7%ni ja 93,3%ni. Kvaliteedi näitajate paranemine on paljuski seotud Nordica oma CRJ-tüüpi lennukite ja pardameeskonnaga teenindavate lendude osakaalu tõusuga.

Nordica lendab Tallinnast aastaringselt Münchenisse, Brüsselisse, Oslosse, Amsterdamisse, Viini, Stockholmi, Kiievisse, Trondheimi ja Vilniusesse. Suvehooajal lisanduvad lennud Berliini, Odessasse, Rijekasse, Spliti ja Nice. Samuti jätkab Nordica teenuse osutamist Örebro (Rootsi) – KopenhaagenGroningeni (Holland) liinil.