Piirangute ajal on inimesed reiside broneerimisega ettevaatlikud olnud. Nüüd on aga vaktsiiniuudised inimesi reise broneerima inspireerinud.

Suurbritannias kasvas reiside broneerimine hüppeliselt pärast 8. detsembrit, kui vaktsineeriti esimene inimene Margaret Keenan. Ameerika Ühendriikides tehti 11. detsembril kõige rohkem broneeringud alates piirangute algusest. Seda olenemata asjaolust, et igapäevaselt lisandub tohutult uusi juhtumeid ja surmade arv on ületanud 300 000.

Novembris ja detsembri alguses tehti Ameerika Ühendriikides RateGaini andmetel päevas umbes 5500 broneeringut. 10. detsembril kasvas see arv 7356ni, 11. detsember tehti broneeringuid lausa 9512 ja 12. detsembril oli broneeringute arv 8684.

Uuringutest tuleb ka välja, et inimesed tahavad jõulude ja aastavahetuse perioodil reisida erinevatesse suusapiirkondadesse. Pooled vastajatest on valmis vaktsiini saama kohe, kui see on võimalik. 23 protsenti vastanutest ütlesid, et kavatsevad talvepuhkuse veeta mõnes suusapiirkonnas.

Allikas: travelpulse.com