Kui oled mõelnud, et tore oleks väljaspool kodu mõnes avalikus kohas veini juua ja samal ajal kassi silitada, siis avaneb see võimalus peatselt.

Colorados asuv Denveri kassikohvik, mida peab Denver Cat Company, on algatanud ühisrahastuskampaania, et koguda 60 000 dollarit kasside veinibaari avamiseks.

Kohta baarile veel leitud pole, kuid kassikohviku omanikud tegelevad sobiva paiga otsimisega. Siiani on kassikohvik oma 18 kuulise tegevusaja jooksul uue ja armastava kodu leidnud 150 kiisule.

Tulevast veinibaari kirjeldavad mõtte eestvedajad nii: „See pole mingi hull kolledžibaar, vaid laisavõitu atmosfääriga veinibaar, kus pakutakse ka head õllevalikut. Baarikassid on töötajate pideva järelevalve all ning külastajad palutakse olla diskreetsed, et kasse mitte häirida. Öiseks mürgeldamiseks on mujalgi mitmeid võimalusi, kassibaar saab olema lahe koht, kus kiisud ja inimesed saavad üksteist tundma õppida.“

Denver Cat Company rõhutab, et eriti edukad on nad olnud eakamatele kassidele kodude leidmisel, tekitades niiviisi hulgaliselt õnnelikke kasside ja inimeste kooslusi. Vein võib aga seda kõike veelgi paremaks muuta.

Kõigile, kes toetavad ettevõtmist 80 dollariga, on garanteeritud reserveering baaris kahele inimesele kaheks nädalaks, neli kassikohviku sissepääset, nimetahvel, tasuta toit ning pudel Pinot Mjäu nimelist naistenõgesevedelikku kasssõbrale.

Ühisrahastusvõimalus on olnud avatud natuke enam kui kolm nädalat ning selle ajaga on kogutud juba 8000 dollarit.

Ka sul on võimalik teha ajalugu ja maailma esimese kassibaari avamisele õlg alla panna.

Allikas: lonelyplanet.com