Parasjagu siin valitseva ilmaga ei ole keegi rahul – täiesti tavaline eestlaslik käitumine.

Enamjaolt leitakse, et ei miinuskraadid ega ka 30-kraadine leitsak ei ole kehale ja tervisele kasulik. Kuid kõige suuremaks murekohaks on ilmaennustajate ja ilmateadete üle nurisemine, kirjutab Kiip.ee.

Teleriviisorist ilmateadet vaadates märgatakse, et mõni ilmapoiss või -tüdruk ennustab mõnda sihtkohta 34- ning teine hoopis 28-kraadist kuumust. Vahest juhtub ka nii, et üks väidab raudse kindlusega, et vihmast ei ole pääsu, hiljem selgub, et nii sinist taevast pole viimase 200 aasta jooksul nähtud.

Kui sinna lisada juurde leheveergudel ilmuva ning raadiost etteloetavad ilmateated, läheb pilt veelgi kirjumaks.

Seetõttu peaksid need, kes on korrektsest ilmateatest huvitatud, hankima oma nutitelefoni mõne rakenduse, mis suudab ilma võimalikult täpselt ennustada.

Siinkohal tegime raskema töö ise ära ja toome välja iOSi ja Androidi parimad ilmateate rakendused.

Today Weather

Platvorm: iOS

Kui soovid nägusat, tasulist ja vähese funktsionaalsusega ilmateadvustajat, siis Today Weather on õige valik. Peale tavapäraste funktsioonide ei ole sellelt rakenduselt midagi erilist oodata, ilma lisatasu maksmata.

Pärast 1,79 euro kulutamist selgub, et enamike funktsioonide saamiseks peab tegema veel ühe rakendusesisese ostu, et saada ligipääs rakenduse Dark Sky andmebaasile.

Today Weather asemel soovitame mõnd tasuta alternatiivi.