Need üheksa Oyster.com-i väljavalitud teenust tunduvad kõik kergelt ülepakutuna, kuid kõrgetasemelised hotellid tahavadki kliente võluda ülima tähelepanuga. Millegiga peab ka eristuma, pakkudes teenust, mida kuskil mujal pole. Olgu selleks siis maiade-aegsete seepide soovitaja või sommeljee, kes aitab õiget teed valida.

1. Päevitusteenindaja Ritz-Carltonis, Miami, USA

Ritz-Carltoni hotellikett on luksuslik, kliente koheldakse kuninglikult ja teenindusest ei pääse ka basseini ääres mõnusalt päikest võttes. Päevitusteenindaja kulgeb pruunimaks tõmbuvate päevitajate vahel ja aitab kreemi peale panna, ka neisse kohtadesse, kuhu ise hästi ei ulatu. Samuti pakub ta päikeseprille, päevavarje ja muid basseini ääres vajaminevaid vahendeid.

2. Loomapsühholoog Hotel deLuxe´is, Portland, USA

Portlandi hotell deLuxe on väga loomasõbralik. Enamgi veel - lisateenuste hulka oma neljajalgse sõbra tarvis kuuluvad plüüspadjad, toidu- ja jooginõude komplekt, mänguasjad, loomamassaaž ning kõige tipuks loomapsühholoog, kes aitab peremehel lemmikuga vajadusel ühise keele leida.

3. Gondlimassaaž Loews Coronado Bay kuurortis, San Diego, USA

Gondlireisid pole ainult vee peal lõbusõiduks, vaid neis saab võtta ka massaaži kahele. Privaatses veekogus kulgev lainetel loksuv paat on Loews Coronado Bay külaliste jaoks eksootiline koht selleks, et lasta oma haiged lihased pehmeks mudida.

4. Monogrammiga hommikumantlid hotellis Ritz, Madriid, Hispaania

Lihtne, aga personaalne lähenemine valitseb luksuslikus Ritzi hotellis Madriidis: saabunud väsinud turist võib peale kosutavat dušši leida vannitoast oma nimetähtedega hommikumantli. See on pakitud punase lindiga ja kaunistatud roosiga.

5. Loomade toateenindus The Lowell´is, New York, USA

Luksusreisijatel on tihti koduloomad kaasas, kes on harjunud samasuguste mugavustega nagu peremees. Nii peavadki hotellid valmis olema ka neljajalgsetele oma teeninduse pakkumiseks. Loweli teenus on veelgi luksuslikum kui eelpoolmainitud loomapsühholoogiga deLuxe´is: lemmikloomatoitlustus nagu tipprestoranis, loomašampoon, aroomiteraapia ja palju muud, mida neljajalgne sõber võiks tahta.

6. Kuulsad kunstiteosed Andaz Fifth Avenue numbritoas, New York, USA

Kunstisõpradel tasub peatuda Andaz Fifth Avenue hotellis, sest seal on numbritubades üleval ehtsad kuulsate artistide teosed. Need vahelduvad pidevalt ja lisaks kunstiteostele saab koostöös New Yorki linnaraamatukoguga laenutada seitsmesaja teose seast, mille valiku on teinud hotelli kirjandusspetsialist.

7. Parfüüminõustaja - Rosewood Hotel Georgia´s, Vancouver, Kanada

Rosewood Hotel tagab külastajate "õige" lõhnamise, sest spetsialist on majas: parfüüminõustaja aitab kõigist neist Bulgari Pour Homme, Hermes Terre d'Hermes´i, Chanel No. 5 ja muude kuulsate lõhnade seast leida just omale sobiva.

8. Teesommeljee The Lanesborough St. Regis Hotel´is, London, Suurbritannia

Inglise tee on tõsine asi, eriti inglaste jaoks. Sellepärast ei saa lasta seda endale niisama juhuse kaasabil serveerida, vaid The Lanesboroughis on selleks palgatud teesommeljee. Pärastlõunatee juurde saab teada, kuidas selle joogi teepuru on valmistatud, kuidas serveeritud ja miks just seda soovitati võtta.

9. Seebisoovitaja Viceroy Riviera Maya hotellis, Mehhiko

Mehhiko maiade kultuuri meenutatakse selles luksuslikus hotellis indiaanlaste ajalooliste seepidega: spaasse minekuks või numbri vannitoas pesemiseks võib spetsialistilt küsida maiade-aegse retsepti järgi tehtud puhastava, niisutava, kooriva või lõdvestava seebi kas virsiku-, sidruni-, šokolaadi- või kaneeliaroomiga. Muidugi võib eksootilise seebi ka koju kaasa võtta, suveniiriks.