Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson tõi tänavuste Hullude Päevade parima pakkumisena välja päikesereisid Türki ja Egiptusesse: „Talvehooaja hakul küsivad Eesti inimesed meilt kõige enam soodushinnaga reise päikeselistesse sihtkohtadesse. Kõige soodsama hinnaga saab nädalase päikesereisi Türki või Egiptusesse. Soovitan soojalt ka Estraveli omatoodangu pakettreise põnevatesse sihtkohtadesse nagu näiteks Dominikaan, Miami või Lõuna-Tai. Inimestele, kes aastas üle ühe korra reisivad, soovitan kindlasti Salva aastast korduvreisikindlustust, mis on Hulludel Päevadel müügil 52-protsendilise soodustusega,“ sõnas Ilisson.

Kõige soodsamalt on müügil nädalane reisipakett Türki Antalyasse, mille saab kätte vähem kui 300 euro eest. Nädalase Egiptuse reisi Hurghadasse või Sharm el Sheikhi saab alates 331 eurost. Lisaks pakettreisidele on Hulludel Päevadel müügil soodustusega lennupiletid. Näiteks airBalticu edasi-tagasi lennupiletite hinnad algavad 119 eurost.

Lõõgastavad majutuse ja hommikusöögiga spaapaketid kahele on müügil alates 39 eurost. Valikus on Spa Hotell Rüütli, Grand Rose Spa, Hestia Hotel Laulasmaa Spa, Estonia Resort Hotel & Spa ja mitmed teised Eesti spaad. Müügil on ka populaarne aastane Salva korduvreisikindlustus hinnaga 80 eurot. Lisaks on kõik reisikindlustuse tooted –20%.

Estravel pakub magusaid hindu ka reisikaupadele. E-poes Reisikaubad.ee ja Stockmanni büroos kohapeal kehtib valitud Conwoodi kohvritele soodustus 30%.

Soodushinnaga saab osta ka Estraveli omatoodangu pakettreise, mis on Hullude Päevade puhul kuni 200-eurose soodustusega. Reiside valikust leiab nii ühe- kui kahenädalased reisid Dominikaani Vabariiki, 7-või 9-päevased pakettreisid Miamisse koos Bahama kruiisiga, kahenädalase puhkuse looduskaunisse Lõuna-Taisse ning luksusliku kruiisipaketi Kariibidel.

Merereisi Soome saab osta alates 10 eurot/suund ning aastavahetuse merereisi Stockholmi alates 95 eurot neljases kajutis. Hullude Päevade kampaaniahinnaga reisid on müügil Stockmannis ja Estravelis 2.–6. oktoobrini. Estravel on Stockmanni Hullude Päevade ametlik reisipartner.