Nimekirja aluseks on külastajate hinnangul põhinevate hotellide, restoranide ja meelelahutusvõimaluste ülevaated ja kvantiteedi-kvaliteedi suhe. Ülevaate koostajad vaatasid 12 kuu jooksul parimate sihtkohtade kindlakstegemiseks läbi miljoneid reisijate poolt antud hinnanguid ja kirja pandud arvamusi.

Omalt poolt lisas TripAdvisor top 10 sihtkohtadele keskmise (broneeritava) hotellikoha maksumuse ühe öö eest.

Hanoist Vietnamis kuni Roomani Itaalias – need on kümme enim armastatud sihtkohta, mis võiks ka sinu reisinimekirjas sisalduda.

10. Ubud, Indoneesia — restoranid, kohvikud, eklektilised käsitööpoed, riisipõllud ja mäed. Eelmise ülevaatega võrreldes on Ubud tõusnud viie koha võrra. Ööbimise eest küsitakse keskmisel 120 eurot.

Ubud, Bali

Linn, mis kunagi ei maga, pakub ööklubisid, ööpäevaringselt avatud restorane ja head ühistranspordiühendust, mis teeb linna avastamise väga kergeks. New York on edetabelis kerkinud kaks kohta. Öö eest tuleb välja käia keskmiselt 290 eurot.

New York
parimad suurlinnad talviseks linnapuhkuseks

Võluv vanalinn, templid, inimestest kihavad tänavad ja turud, kunst ja imemaitsev toit. Hanoi on võrreldes möödunud aastaga neli kohta langenud, ööbimishind on see-eest aga soodne – 68 eurot.

Vietnam

Ajaloolised vaatamisväärsused nagu Colosseum ja Vatikan, palju restorane, maitsev söök. Rooma on tänavu edetabelis täpselt samal kohal kui mullu. Ööbimine maksab keskmiselt 125 eurot.

Rooma
Muuseumid, kindlused, katedraalid, munakivisillutisega kaetud tänavaid ääristavad kohvikud. Ühe koha võrra langenud. Ööbimine maksab keskmiselt 84 eurot.
Armunud Prahas
Hurmavad kanalid, sadade aastate vanused templid, pühapaigad ja hauakambrid. Möödunud aastaga võrreldes kolm kohta langenud. Öö eest küsitakse 57 eurot.
siem reap

Arhitektuuripärlid, šikid butiigid, kunst, maailma parimad toidud. Mullusega võrreldes kerkinud viis kohta. Ööbimise eest tuleb välja käia keskmiselt 153 eurot.

Pariis

Alati kihavad turuplatsid vürtside ja muude eksootiliste kaupadega, kaunid aiad, ornamentidega dekoreeritud mošeed. Võrreldes mullusega kaks kohta allapoole kukkunud. Ööbimise eest tuleb maksta keskmiselt 93 eurot.

Marrakech
Katedraalid, suurepärased kauplused, grumeeroad, imelised vaated. Võrreldes möödunud aastaga tõusnud ühe koha võrra. Öö eest tuleb välja käia keskmiselt 83 eurot.
Istanbul.

Lõbusad pubid, ilusad aiad, ajaloolised hooned ja multikultuurne köök. Londonil on reisihuvilisele palju pakkuda. Möödunud aastaga võrreldes kerkinud viie koha võrra. Ööbimiskoha eest tuleb maksta keskmiselt 185 eurot.

London.